Πώς κάνουν σεξ οι άνδρες ανάλογα με το επάγγελμά τους!

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, κάθε άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα κάνει σεξ με τον δικό του τρόπο και βάσει των δικών του βιωμάτων και συνηθειών. Εννοείται ότι κάποιες κινήσεις (παλινδρομικές) είναι σχεδόν πάντα κοινές και ίδιες σε όλες τις περιπτώσεις.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι αναφορικά με τους άνδρες, καθένας από αυτούς κάνεις σεξ με τον δικό του τρόπο βάσει του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να ασκεί. Παρακάτω, λοιπόν, θα δούμε 5 επαγγέλματα και πώς κάνουν σεξ βάσει των ξεχωριστών τους χαρακτηριστικών:

Ο γιατρός

Λόγω της επιστήμης του είναι to the point και συγκεκριμένος σε αυτό που ζητάει, αλλά και σε αυτό που (σου) προσφέρει. Ο οργασμός μαζί του είναι εγγυημένος και μάλιστα σε επιστημονικές βάσεις, αφού πριν σου κάνει έρωτα έχει προλάβει να βγάλει πρόγνωση, διάγνωση και θεραπεία! Αγαπημένη του στάση το ιεραποστολικό για να σου ρίξει και μια… εξέταση αν χρειαστεί. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως έχει μαζί του και το στηθοσκόπιο.

Ο δικηγόρος

Πολύ δυνατό του χαρακτηριστικό είναι η γλώσσα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα σου κάνει σίγουρα από τα καλύτερα στοματικά σεξ που σου έχουν κάνει ποτέ. Η τάση του για αγόρευση είναι σίγουρο ότι θα βγει και στο κρεβάτι, οπότε ετοιμάσου να ακούσεις σειρές από λόγια του έρωτα.

Μην παραξενευτείς εάν, λίγο πριν τελειώσεις κι εκείνος έχει ακόμα δρόμο τον ακούσεις να φωνάζει «ένσταση»! Έτσι κι αλλιώς για εκείνον είσαι αθώα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου…

Ο υδραυλικός

Επειδή είναι λογικό να… πιάνουν τα χέρια του, ο άνδρας υδραυλικός στα προκαταρκτικά θα είναι άσος! Θα ασχοληθεί πολύ με το κορμί σου στο σύνολο του, πριν σε κάνει να… στάξεις από ηδονή, θυμίζοντας διαρροή σε βρύση νεροχύτη. Στο κανονικό σεξ ίσως δυσκολευτείτε λόγω να βρείτε τη στάση που σας ταιριάζει, καθώς συνήθως είναι σκυμμένος ή ξαπλωμένος ανάσκελα με έναν «κάβουρα» στο χέρι!

Ο πυροσβέστης

Ο άνδρας που σβήνει φωτιές είναι το… όνειρο κάθε γυναίκας. Δυναμικός, αποφασιστικός και πάνω από όλα ουσιαστικός ο πυροσβέστης θα σβήσει κάθε ερωτική σου «φωτιά».

Όντας συνηθισμένος να κρατάει τη μάνικα, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σε πάρει στα όρθια, ώστε εάν πιάσει καμιά φωτιά να είναι έτοιμος να σε πάρει και να φύγετε.

Ο δημοσιογράφος

Επάγγελμα δυναμικό, ο άνδρας δημοσιογράφος θα σου κάνει πολλές ερωτήσεις την ώρα του σεξ για να σου… εκμαιεύσει την είδηση! Ερωτήσεις του τύπου «τι σου κάνω;», «είμαι ο καλύτερος;», «έχεις κάνει ξανά τέτοιο σεξ;» κλπ. είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς θα νιώσεις ίσως ότι του δίνεις συνέντευξη.

Το σίγουρο είναι ότι το σεξ μαζί του θα είναι τόσο καλό που θα θες να το κάνεις… πρωτοσέλιδο, γιατί θα διεισδύσει όσο πιο βαθιά στο θέμα του γίνεται! Καλού κακού τσέκαρε μήπως έχει αφήσει ανοιχτό το κινητό του για να σου υποκλέψει κάποια συνομιλία!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3 τύποι γυναικών που… χαρίζουν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία!

Είμαι στενή κάτω και πονάω στο σεξ. Μπορεί να ανοίξει ο κόλπος μου;

 

 

Σχετικά άρθρα