Τελευταία παράσταση για «Βαμβακάρη κατά Ξαρχάκο»

Το συγκλονιστικό ταξίδι στον μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη με οδηγό τον Σταύρο Ξαρχάκο και συνοδοιπόρους τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μιχάλη Μυτακίδη, τον Στέλιο Βαμβακάρη και τους εξαιρετικούς μουσικούς φτάνει στο τέλος του το Σάββατο 20 Απριλίου.

Μια παράσταση αποκαλυπτική, πέρα από τα μουσικά στερεότυπα. Μία παράσταση ​”​αριστούργημα​”​ – όπως χαρακτηρίστηκε​ -​ η οποία μέσα από ένα τελετουργικό μύησης ξεδίπλωσε μπροστά μας τον πιο βαθύ, τον πιο ειλικρινή μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη.

Σε αυτήν την καινοτόμ​ο​ μουσική πρόταση δε​ν​ συναντήθηκε το ρεμπέτικο μόνο με τη δημιουργική τελειομανία του Σταύρου Ξαρχάκου, αλλά και με τη μεστή εμπειρία χρόνων, με τη νεανική​,​ εφηβική θα μπορούσαμε να πούμε, ματιά πραγματικών καλλιτεχνών. Και όλα αυτά έχοντας σαν παρονομαστή τον σεβασμό​ ​και τη δωρικότητα που αρμόζει στον Πατριάρχη του ρεμπέτικου.

Πάθος, έμπνευση, ενέργεια, ψυχή ​ήταν οι λέξεις που χαρακτήρισαν τους δύο ερμηνευτές που πλαισίωσαν τον Σταύρο Ξαρχάκο σε αυτήν ​​την παράσταση – φόρο τιμής στον Μάρκο Βαμβακάρη. Ο γιος του Στέλιος Βαμβακάρης ήταν παρών για να αποδείξει τη συνέχεια και τη δια βίου προστασία της τεράστιας κληρονομιάς που άφησε ο πατέρας του.

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:
Από: 02/03/2019
Εως: 21/04/2019
Σάββατο: 21.30 | Κυριακή: 20.30

Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι

Eισιτήρια: Προπώληση: Α’ Ζώνη 45€ Ι Β’ Ζώνη 35€ Ι Γ’ Ζώνη 25€ Ι Βar 12€
Ταμείο: Α’ Ζώνη 48€ Ι Β’ Ζώνη 38€ Ι Γ’ Ζώνη 28€ Ι Bar 16€

Προπώληση: viva.gr

Πληροφορίες / Κρατήσεις: gazarte.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χαρίστε ένα «Αστέρι ευχής» σε ένα παιδάκι στο φετινό Walk for Wishes!

Σχετικά άρθρα