Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Συνελήφθη μετά την κατάθεσή του o γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολοπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Ο κ. Λυκουρέζος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με βάση ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή ο δικηγόρος για την υπόθεση των φυλακών Κορυδαλλού.

Ένταλμα εκδόθηκε και για τον δικηγόρο Θόδωρο Παναγόπουλο.

Ο Αρ. Φλώρος στη δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου του, Μιχ. Ζαφειρόπουλου, έχει καταθέσει ότι τόσο ο συλληφθείς δικηγόρος (για την απόπειρα σε βάρος του έχει καταδικασθεί ο Αρ. Φλώρος) όσο και κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής έχουν επιχειρήσει να του αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί σε συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του. Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίμαχης επίθεσης, που πλέον εμπλέκονται και στη “μαφία των φυλακών”.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πιο δύσκολη στιγμή μετά από 41 χρόνια κοινής πορείας με την Ζωή του

Α.Λυκουρέζος: 40 σχεδόν χρόνια με την Ζ.Λάσκαρη,100 απιστίες και η άγνωστη οικογένεια του!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τη Νατάσα Καλογρίδη

Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Η ατίθαση κόρη της Ζωής Λάσκαρη-Η καλλιτεχνική πορεία, ο γάμος με τον Γκλέτσο και η σχέση με τον πρώην της Καλογρίδη!

Ζωή Λάσκαρη: Η μεγάλη ανακάλυψη της Φίνος Φιλμ, η πορεία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και οι άνθρωποι που τη σημάδεψαν

Σχετικά άρθρα