Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19/4

Η Απριλιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού! Οι Παρορμητικοί  του 3ου δεκαημέρου, μπορούν τώρα να απολαύσουν έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένοι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για συναισθηματικά ξεσπάσματα και καυγάδες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Θα χρειαστεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ζυγού! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει! Προσοχή επίσης χρειάζεται σε οδήγηση και ταξίδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Εσύ, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω οξυθυμίας ή υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζυγό, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν! Συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, επίσης απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Λόγω της αστάθειας που επικρατεί τελευταία στην ζωή και την καθημερινότητα σου, ξυπνάνε τώρα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και έτσι, να υπάρξουν προστριβές!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Ζυγό, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων! Αν χρωστάς σε κάποιον μία συγνώμη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις συγχώρεση και να αποκαταστήσεις σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι και πολύ απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επίσης, άλλαξε σήμερα τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, αν θες επιτέλους να τον εκπληρώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σε αφορά άμεσα! Σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Το ολόγιομο φεγγάρι θα «τρίξει» τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, γι’αυτό προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο Ζυγό, απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα! Φρόντισε να μην βιάζεσαι όταν οδηγείς και οργανώσου καλύτερα, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Ζυγό! Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια! Την σημερινή ημέρα, οι… μάσκες πέφτουν!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πες το με ένα φιλί… Πώς φιλούν τα ζώδια;

Σχετικά άρθρα