Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 19/4

Πανσέληνος σήμερα και τα αισθηματικά των ζωδίων φαίνεται να επηρεάζονται κατά κόρον! Κάποιο ζώδιο πρέπει μην εμπιστεύτεί λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ ενώ κάποιο άλλο πρέπει να  περιορίσει την τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες! Γενικά σήμερα θα έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα ενώ το ολόγιομο φεγγάρι, θα παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας και έξαρσης αναμνήσεων!

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις ήδη σύντροφο, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά ενδεχομένως να μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σε αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές από το συναδελφικό περιβάλλον!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ! Απέφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ατμόσφαιρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, το ολόγιομο φεγγάρι, θα σε παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας και έξαρσης αναμνήσεων! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα την λογική, για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές και η γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Η Πανσέληνος σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πως το λες! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και ολιγαρκής, ό,τι κατάσταση κι αν αντιμετωπίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρχει τώρα ανταπόκριση

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν δεν θες να υπάρξει ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή κανόνων της σχέσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την συνεχή ερωτική προσοχή του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις που βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα