Η στάση στο σεξ που σε βοηθάει να κάψεις ακόμα και 500 θερμίδες!

Μετά την εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανό να σου έχουν μείνει μερικά παραπάνω κιλά, τα οποία προσπαθεις να βρεις κάποιους καλούς και πρακτικούς τρόπους για να τα χάσεις.

Ναι μεν, μια πολύ καλή και ενδεδειγμένη λύση είναι η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση, υπάρχει δε και μια εναλλακτική λύση που φέρνει περισσότερο στο θέμα της… γυμναστικής, αλλά με πιο απολαυστικό τροπο.

Φυσικά, αναφερόμαστε σε τρεις σεξουαλικές στάσεις, με τις οποίες εκτός από την ηδονή του έρωτα θα δεις αποτελέσματα και στη σιλουέτα σου!

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί ποιες είναι οι στάσεις αυτές και πώς θα τις εφαρμόσεις:

Η στάση «καρότσι»

Πρόκειται για μια στάση, η οποία αποτελεί το ιδανικό challenge για να τσεκάρετε με τον καλό σου το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και να το βελτιώσετε σημαντικά. Εκείνος παίρνει θέση όρθιος κρατώντας τα πόδια σου από το ύψος των μηρών σου, τα οποία ανοίγεις τόσο ώστε να μπορεί να μπει ανάμεσά τους.

Εσύ είσαι μπρούμυτα στηριζόμενη στις παλάμες σου προσπαθώντας να κρατήσεις το σώμα σου όσο πιο ίσιο γίνεται. Με την στάση αυτή, εκείνος φτιάχνεις τα μπράτσα του κι εσύ εκτός από τους κοιλιακούς σου που δναμώνουν, μπορείς να κάψεις ακόμα και 500 θερμίδες την ώρα.

Η στάση «τραμπάλα»

Άλλη μια στάση που δοκιμάζει την αθλητικότητά σου. Ο καλός σου κάθεται στα γόνατα, ενώ εσύ κάθεσαι επάνω του, πρόσωπο με πρόσωπο, με τα πόδια σου στην κορυφή των γοφών του. Αφού χαμηλώσεις ώστε το πέος του να διεισδύσει στον κόλπο σου, τον κρατάς σφιχτά από τα χέρια ρίχνοντας σταδιακά το βάρος σου προς τα πίσω, με την πλάτη ίσια. Έτσι, θα μπορείς να κουνιέσαι μπρος και πίσω απολαμβάνοντας την επαφή σας. Ιδανική στάση για να δυναμώσεις τον κορμό σου.

Η στάση «ασανσέρ»

Ο καλός σου κάθεται στο πάτωμα ή στο κρεβάτι κάνοντας γωνία 90 μοιρών. Τα πόδια του είναι τεντωμένα μπροστά. Εσύ έρχεσαι και βάζεις τα πόδια σου αριστερά και δεξιά στα πλευρά του.

Στηρίζεσαι στους ώμους του και λυγίζοντας τα πόδια σου, σαν την άσκηση του ημικαθίσματος, χαμηλώνεις ώστε να γίνει η διείσδυση του πέους στον κόλπο σου. Ανεβοκατεβαίνεις στο μόριό του, μέχρι να έρθεις σε οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από parents.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3 τύποι γυναικών που… χαρίζουν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία!

Σεξ στην εγκυμοσύνη: 2 στάσεις για να το ευχαριστηθείς!

Σχετικά άρθρα