Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκαλεί προβλήματα ο 21χρονος – Νέα πειθαρχική ποινή

Προβλήματα φαίνεται πως προκαλεί ο 21χρονος Ροδίτης ο οποίος είναι ένας εκ των δύο που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, του επεβλήθη νέα πειθαρχική ποινή γιατί αρνήθηκε να μπει στο κελί του. Πρόκειται για τη δεύτερη πειθαρχική ποινή που του επιβάλλεται μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων!

«Αυτά όλα που κάνουν από την αρχή ακόμα, προτού πάνε να παραδοθούν, προδίδει ότι πήγαν και μίλησαν σε κάποιους οι οποίοι τους συμβούλεψαν», εξέφρασε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης.

Ποιοι τους συμβούλεψαν και γιατί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι κανόνες στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Απαγορεύουν ακραίες συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα. Η ποινή του ένας χρόνος στέρηση εργασίας όπως ρεπορτάζ.

«Τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν, τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους και από τα laptop. Ακόμα και η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές, αυτό προδίδει».

Φαίνεται πως προσπαθούν να κάνουν «παιχνιδάκια, να κάνουν ψυχολογικές… τρελίτσες για να ελαφρύνουν τη θέση τους με κάποιους τρόπους ευφάνταστους ενδεχομένως για την ποινή που θα τους επιβληθεί».

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά

Η ανακρίτρια δεν αποκλείεται  να ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού εγκλήματος στο σπίτι στους Πεύκους και στην παραλία όπου την πέταξαν στον γκρεμό.

«Ο Θεός να το κάψει το εξοχικό τους. Και οι δυο είναι το ίδιο συνένοχοι στο πιο φρικτό έγκλημα του τελευταίου αιώνα. Θέλω να καταδικαστούν», τόνισε η μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού

Αρνήθηκαν κάθε κατηγορία οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ε. Τοπαλούδη

Νέα «υπόθεση Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ηλεκτρονικό… αποτύπωμα «πρόδωσε» τον Ροδίτη 

Σχετικά άρθρα