Αίγιο: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το νεκρό μωρό

Μνήμες από το έγκλημα στην Πετρούπολη ξυπνά η νέα υπόθεση με νεκρό μωρό που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια στο Αίγιο, πιθανώς από τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τα νέα, φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο «φως», η μητέρα του άτυχου βρέφους φαίνεται πως δεν πείθει με τις δικαιολογίες της τις Αρχές.

Οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι είναι εκείνη που πέταξε το μωράκι στον κάδο απορριμάτων. Φαίνεται, όμως, πως η νεαρή αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Η ίδια υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Όσο για τον πατέρα του παιδιού, δεν συμφωνούσε με τη γέννησή του.

«Ήταν αποκρουστικό το θέαμα. Ήταν η Ασφάλεια παρούσα και από εκεί και πέρα ανέλαβε η Αστυνομία για τα περαιτέρω» ανέφερε ο δήμαρχος Αιγίου, Αθανάσιος Παναγόπουλος.

Ενεργή στα social media

Η γυναίκα ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών ήταν ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούσε συχνά φωτογραφίες με μωρά. Μάλιστα, σε τελευταία της ανάρτηση στο Facebook, έγραφε χαρακτηριστικά ότι «όλα κάποια στιγμή χάνονται».

Νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου πήγε μόνη της με αιμορραγία.

Η καταλυτική μαρτυρία για το νεκρό βρέφος

«Ήταν σε μια τσάντα από αυτές των καταστημάτων. Είναι, τι να σας πω τώρα… Με οδηγίες της Ασφάλειας Αιγίου έγινε ό,τι έγινε. Η στιγμή ήταν περίεργη για όλους μας. Και για εμένα και για τους εργαζομένους».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοκ με νεκρό μωρό στο Αίγιο: Μητέρα φέρεται να το πέταξε στα σκουπίδια

Χαλάνδρι: Το μοιραίο τηλεφώνημα, το σημείωμα του παιδοκτόνου και η σχέση των δύο γονέων

Νέος Κόσμος: Ποια θα είναι η «επόμενη μέρα» για τον τραγικό πατέρα;

Σχετικά άρθρα