Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου στο πλευρό του πατέρα της

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη, σήμερα το πρωί έδωσε τη δική της απάντηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη σύλληψη του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη ανέβασε στην αρχή μια κινεζική παροιμία, στην οποία έγραφε: «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις».

Στη συνέχεια, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε το μήνυμα: «O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού, σε σχέση με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στο πλευρό του πατέρα της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση της σύλληψης, η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ενώ ο ίδιος ο ποινικολόγος φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο ΔΣΑ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν στο επίκεντρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι «δεν επιζητεί καμία ευμενή μεταχείριση των δικηγόρων κατά την εφαρμογή του νομικού πλαισίου του εντάλματος σύλληψης, όπως αυτό εφαρμόζεται για κάθε Έλληνα πολίτη».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τη Νατάσα Καλογρίδη

Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Η ατίθαση κόρη της Ζωής Λάσκαρη-Η καλλιτεχνική πορεία, ο γάμος με τον Γκλέτσο και η σχέση με τον πρώην της Καλογρίδη!

 

Σχετικά άρθρα