Σαρλίζ Θερόν: «Νόμιζα ότι το παιδί μου ήταν αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι»

Η Σαρλίζ Θερόν βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολιασμών τις τελευταίες ημέρες λόγω απανωτών δηλώσεών της που προκαλούν και σοκάρουν! Πρώτα μίλησε για το ότι έχει να κάνει πολύ καιρό σχέση και όλος ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να μην της ζητάει κανείς να βγει μαζί του ραντεβού!

«Μαμά δεν είμαι αγόρι»

Τώρα μια άλλη δήλωσή της έρχεται να ταράξει τα νερά: μιλά για το φύλο του γιου της. Η ίδια έχει δεχτεί πολλές φορές επικρίσεις για τον τρόπο που ντύνει το παιδί της (με κοριτσίστικα ρούχα) και ήρθε η ώρα να απαντήσει. Τι είπε; «Νόμιζα ότι ήταν αγόρι αλλά όταν ήταν 3 ετών με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Μαμά δεν είμαι αγόρι”»… Και συνέχισε: «Είναι το ίδιο κορίτσι με την 3χρονη αδερφή του».

Έχω δυο κόρες

Η γοητευτική ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει δυο κόρες, που θέλει να τις δει να μεγαλώνουν και να επιτυγχάνουν στη ζωή τους! «Ο ρόλος μου ως γονέας είναι να χαίρομαι για εκείνες και να τις αγαπώ αλλά και να εξασφαλίζω όλα όσα χρειάζονται ώστε να γίνουν αυτό που θέλουν εκείνες”.

Τα άσχημα παιδικά της χρόνια

Η Σαρλίζ Θερόν δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια. Μεγάλωσε σε μια κλειστή κοινωνία με μυστικά και μισόλογα. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και χτυπούσε συστηματικά τη μητέρα της. Μάλιστα, ένα απόγευμα εκείνος κρατώντας όπλο απειλούσε να σκοτώσει και τη γυναίκα του και την κόρη του. Τότε η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια του 15χρονου κοριτσιού της…

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σαρλίζ Θερόν: Είναι ακόμα ελεύθερη ή… τη ζήτησε κάποιος σε ραντεβού;

Σαρλίζ Θερόν: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή και μας άφησε άφωνους!

Σον Πεν: Ο αντισυμβατικός ηθοποιός με τα 2 Όσκαρ- Ο γάμος με τη Μαντόνα και οι φήμες για κακοποίηση, η Σαρλίζ Θερόν και η συνέντευξη από τον μεγαλύτερο βαρόνο ναρκωτικών

 

Σχετικά άρθρα