Αίγιο: «Μίλησε» το DNA για το νεκρό μωρό – Ποια είναι η μητέρα

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το DNA «μίλησε» για το νεκρό μωρό στο Αίγιο και αποδείχτηκε ποια είναι η μητέρα του.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τη νέα υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους σε κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, μητέρα είναι όντως η 35χρονη που νοσηλεύεται στη Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο.

Αρνείται ότι είναι δικό της

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94». Η 35χρονη, φαίνεται πως διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Αλλά ερωτική επαφή είχαν μόνο μία φορά αφού στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Από την πρώτη στιγμή,  νοσηλεύεται φρουρούμενη. Αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το μωρό αν και δέχτηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το προανακριτικό υλικό θα γνωστοποιηθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Μπορεί να πάρει από ένα ως τρεις μήνες.

Ήταν νεκρό εδώ και ημέρες!

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωρό πέθανε τέσσερις ημέρες πριν εντοπιστεί και κατά πάσα πιθανότητα πέθανε πριν από έξι ημέρες. Εξετάζεται αν πέθανε από ασιτία ή εάν γεννήθηκε νεκρό.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, πάντως, έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=kNh4SW-WVX0

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, το απόγευμα της Τετάρτης (17/4). Άγνωστος τηλεφώνησε στις αρμόδιες Αρχές όπου ανέφερε πως μια γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε, απέβαλε. Την επίσκεψη σε γυναικολόγο επιβεβαίωσε και η ίδια η γιατρός. Όμως την ίδια μέρα που βρέθηκε το μωρό η 35χρονη πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπορεί μια μητέρα να μην αγαπάει το παιδί της;

Χαλάνδρι: Το μοιραίο τηλεφώνημα, το σημείωμα του παιδοκτόνου και η σχέση των δύο γονέων

Αίγιο: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το νεκρό μωρό

Σοκ με νεκρό μωρό στο Αίγιο: Μητέρα φέρεται να το πέταξε στα σκουπίδια

Επιτέλους! Πότε το Αίγιο «καλωσορίζει» τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο

Σχετικά άρθρα