Χώρισε η Αντέλ: Τα χρόνια σχέσης και το παιδί με τον «τέλειο σύζυγο»

Η γνωστή τραγουδίστρια Αντέλ χώρισε έπειτα από επτά χρόνια σχέσης από τον τέλειο, όπως είχε χαρακτηρίσει η ίδια, «σύζυγο».

Την απόφασή τους αυτή ανακοίνωσε η ίδια. Μετά από μερικά χρόνια κοινής ζωής, η Αντέλ και ο Σάιμον Κονέκι αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη». Αυτό δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press.

Και συμπλήρωσαν: «Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο». Οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Άντζελο το 2012.

Παντρεύτηκαν «μυστικά» το 2016

Η γοητευτική τραγουδίστρια παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία και φιλάνθρωπο το 2016, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Πάντως, κανείς δεν ήξερα ότι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μέχρι που το αποκάλυψε η ίδια το 2017. Ο γάμος τους, εξάλλου, έγινε μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας και υπό πλήρη μυστικότητα.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair,  είχε χαρακτηρίσει τον Σάιμον «τέλειο» και ως την «πιο σοβαρή σχέση που είχε ποτέ».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σαρλίζ Θερόν: «Νόμιζα ότι το παιδί μου ήταν αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι»

Σον Πεν: Ο αντισυμβατικός ηθοποιός με τα 2 Όσκαρ- Ο γάμος με τη Μαντόνα και οι φήμες για κακοποίηση, η Σαρλίζ Θερόν και η συνέντευξη από τον μεγαλύτερο βαρόνο ναρκωτικών

Σχετικά άρθρα