Η εξομολόγηση της Αν Χάθαγουεϊ: Γιατί δε θα πιει για τα επόμενα 15 χρόνια!

Η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην πιει ξανά αλκοόλ για τα επόμενα, τουλάχιστον, χρόνια. Πριν από ορισμένους μήνες, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Έλεν Ντε Τζένερις, όντας καλεσμένη στο show της, τονίζοντας πως δεν της αρέσει «καθόλου ο τρόπος που πίνει».

Όπως υποστηρίζει, ο γιος της Τζόναθαν βρίσκεται σε μία ηλικία (3 ετών) που την χρειάζεται πραγματικά όλη την ημέρα, ακόμη και τα πρωινά. Το εν λόγω θέμα έθιξε εκ νέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Modern Luxury». «Δεν πίνω καθόλου ποτά, γιατί η κατανάλωση αλκοόλ για μένα ήταν ένα πρόβλημα», φανέρωσε.

«Το τελευταίο μου hangover κράτησε 5 ημέρες»

«Σταμάτησα να πίνω διότι ο τρόπος που πίνω μου προκαλεί hangover και αυτό ήταν το πρόβλημα». Όπως εξήγησε, η απόφασή της είναι καθαρά πρακτική αφού έχει να κάνει με το πώς νιώθει η ίδια αφότου πιει.

Εξάλλου, δίνει πολλή σημασία στον ρόλο της ως μαμά. «Το τελευταίο μου hangover κράτησε 5 ημέρες. Όταν θα είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα υπάρχει αρκετός χώρος για μένα ώστε να έχω ένα hangover, τότε θα ξεκινήσω να πίνω ξανά. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το παιδί μου να ενηλικιωθεί».

Παράλληλα, η Αν Χάθαγουεϊ φανέρωσε και μια ιστορία που ήταν από hangover και αφορούσε στον γιο της όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο. «Το σιχάθηκα, δεν μου άρεσε καθόλου που ήμουν έτσι κι έπρεπε να με βλέπει».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αν Χάθαγουεϊ: Γιατί ποιο λόγο έχει «βάλει» κιλά το τελευταίο διάστημα;

Αποκάλυψη Άν Χαθαγουέι: Δεν ήμουν χαρούμενη όταν κέρδισα το Οσκαρ για τους «Αθλιους»

Ο απίστευτος λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ τα… ψέλνει στην Κέιτ Μίντλετον

Σαρλίζ Θερόν: Η καλλονή πρώην μπαλαρίνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δεν είχε δόντια μέχρι τα 11, αλλά κατέκτησε το Χόλιγουντ

Σχετικά άρθρα