Δολοφονία Τοπαλούδη: Γιατί ελέγχονται και αστυνομικοί

Στο… μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών φαίνεται πως μπαίνουν και αστυνομικοί για την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής Ελένης Τοπαλούδη.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η ογκώδης δικογραφία, στο στόχαστρο μπαίνουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη. Στόχος η αποκάλυψη του προσώπου που φαίνεται ότι επιχείρησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του, αλλάζοντας την κάρτα SIM, ενώ ο νεαρός κρατείτο από άντρες του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός στον οποίο είχε καταγγείλει τον βιασμό, τη βιντεοσκόπηση και τις απειλές, φέρεται να την πρόσταξε το εξής: «Άμα βρεις το βίντεο να μας το φέρεις να το δούμε». Αυτό μάλιστα καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και στην κατάθεσή του.

«Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό», υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος της, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Ευθύνες ζητούν οι γονείς της Ελένης

Επίσης, ερευνάται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και η εμπλοκή αστυνομικών στους οποίους απευθύνθηκε η 21χρονη προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Τους τρεις δράστες του βιασμού είχε κατονομάσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή της Αρχές, για προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων.

«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου», είχε εκφράσει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέα «υπόθεση Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ηλεκτρονικό… αποτύπωμα «πρόδωσε» τον Ροδίτη 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκαλεί προβλήματα ο 21χρονος – Νέα πειθαρχική ποινή

Σχετικά άρθρα