Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι διπολική: Η συγκινητική ανάρτηση

Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε, μέσω των social media της, ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, τονίζοντας πως παλαιότερα ήταν εμπόδιο αυτό.

Ο λόγος για την Bebe Rexha. Μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η όμορφη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στους εκατομμύρια ακολούθους της το πρόβλημα υγείας της.

«Για πολύ καιρό, δεν καταλάβαινα γιατί αισθανόμουν τόσο άρρωστη. Ήμουν τόσο χάλια και ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι μου ή να μην είμαι με ανθρώπους γύρω μου».

Και συνέχισε: «Και από την άλλη ήμουν τόσο στα πάνω μου, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν θα μπορούσα να σταματήσω να δουλεύω ή να γράφω μουσική. Τώρα ξέρω γιατί».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε και ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείς «από τον αριθμό στη ζυγαριά» ανεξάρτητα από το πού ανήκεις και πόσα χρήματα έχεις.

«Δεν θέλω να παγιδευτώ στη ζωή μου έτσι. Απλά ήθελα να σας πω ευχαριστώ. Για αυτό το επόμενο άλμπουμ μου είναι το αγαπημένο μου. Δεν κράτα πλέον τίποτα κρυφό».

«Σας αγαπώ πάρα πολύ, και ελπίζω να με αποδεχτείτε όπως είμαι, δεν θέλω να λυπάστε για μένα, απλά θέλω να με αποδεχτείτε. Αυτό μόνο. Σας αγαπώ».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μπιγιονσέ μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Χώρισε η Αντέλ: Τα χρόνια σχέσης και το παιδί με τον «τέλειο σύζυγο»

Σχετικά άρθρα