Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 22/4

Δευτέρα σήμερα και τα περισσότερα ζώδια θα έχουν μία αρκετά ερωτική ημέρα! Για κάποιους, η αγάπη για περιπέτεια, ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, θα τους οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ ενώ κάποιος άλλος φίλος του ζωδιακού καταφέρνει σήμερα και ενδυναμώνει την σχέση του και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο του! Μάθε ποιο άλλο ζώδιο χορταίνει φλερτ με το πρόσωπο που το ενδιαφέρει και είναι αποφασισμένο να τα αλλάξει όλα και να ρισκάρει ερωτικά!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια, ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ και θα φέρει στον δρόμο σου, άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις νεύρα, κόντρα και ανεπιθύμητους καυγάδες! Αντιθέτως, προσπάθησε να ανανεώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εξόδους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η έντονη σεξουαλική σου ενέργεια είναι αυτές που θα σου φέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τους σαγηνεύσεις και θα τους μαγέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σεξουαλική εύνοια, αλλά μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το άμεσο μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο, για τα λάθη του, επειδή απλά «κολλάς» σε λεπτομέρειες, διότι του χαλάς την διάθεση και τον φέρνεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χρωματίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές, ειλικρίνεια και ρομαντισμό! Προσοχή μόνο, στις υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις, οι οποίες δεν υπολογίζουν το ταίρι σου και τα «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στον έρωτα ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτική τύχη που θα σου δώσει την ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Πλησίασε με ηρεμία τον σύντροφο σου και κάντε μία ωφέλιμη και εποικοδομητική συζήτηση για την σχέση σας και για να λύσετε τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στην σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την καθαρότητα του λόγου σου και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για παρορμητικά λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με τον σύντροφο, και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου, η δοτικότητα σου και η μονόπλευρη φροντίδα σου, προς τον σύντροφο, από την μία βελτίωσε κάποια πράγματα μεταξύ σας, αλλά από την άλλη πιθανόν να ένιωσες πως εκείνος καταχράστηκε την συναισθηματική γενναιοδωρία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα! !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Μπορεί να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι τώρα και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα νέο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Εκφράζεις συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά με πράξεις και με τυπικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται σήμερα μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Το άτομο αυτό, είτε θα είναι μεγαλύτερο από σένα, είτε θα έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Έχει άρωμα ο έρωτας;

Σχετικά άρθρα