Αντίνοος Αλμπάνης: η απίστευτη σεξουαλική πρόταση που δέχτηκε μέσω social media (ΒΙΝΤΕΟ)!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι προφανώς ένας πολύ ωραίος ηθοποιός και ακούγεται λογικό να δέχεται σεξουαλικές προτάσεις μέσω των social media. Η ατάκα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά για το ασανσέρ, τον έκανε περιζήτητο στις γκόσιπ εκπομπές. Τις «μπρίζωσε» και ο ίδιος με το story που έκανε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έδεσε το γλυκό. Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στη Φωλιά των ΚουΚου για τη Ντορέττα, αλλά και για το υπέρογκο ποσό που του έδιναν.

Όταν η Ντορέττα απαντούσε ότι θα προτιμούσε να μείνει στο ασανσέρ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κι όχι τον Αλμπάνη, σίγουρα ήξερε τι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα προκαλούσε. Μια απάντηση σε μια χιουμοριστική ερώτηση θα γινόταν πάτημα για κάθε εκπομπή που κάνει την τρίχα τριχιά.

Στη Φωλιά των ΚουΚου δεν είναι έξω απ΄αυτό τον κανόνα. Γι΄αυτό και ρώτησαν τον ηθοποιό πώς άκουσε τη συγκεκριμένη απάντηση της Ντορέττας με την οποία ήταν μαζί πριν από 4 χρόνια. Δεν είναι καν πρώην πλέον. Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε με χιούμορ και αποκάλυψε μάλιστα ότι του είχαν τάξει 200.000 ευρώ για να ανταποκριθεί σε ένα σεξουαλικό φετίχ.

«Θα με πείραζε αν η Ντορέττα έλεγε ότι θέλει να μείνει στο ασανσέρ με τον Αγγελόπουλο. Όμως είπε ότι θέλει να βγει απ΄αυτό μαζί του. Στο Instagram είναι σύνηθες να μου στέλνουν για δουλειά μήνυμα. Τώρα, να ζητήσουν να με χρηματίσουν για να περάσουμε μια βραδιά μαζί, ναι, κάτι μου έχουν στείλει κι εμένα. Στο παρελθόν κάτι ακραίο πολύ και με ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό που λες «Ρε φίλε έχεις αυτά τα λεφτά και θες να τα δώσεις στον Αλμπάνη»; Ήταν τύπου «σου δίνω 200,000 ευρώ για να…». Μάλιστα, δεν ήταν για να γίνει ακριβώς η πράξη, ήταν για να γίνει κάτι που δεν μπορώ τώρα να το πω, ήταν φετιχιστικό το ζήτημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Αλκίνοου Αλμπάνη

 

Σχετικά άρθρα