Δύο… μυστικά για να σου κάνει το καλύτερο στοματικό σεξ ever!

Το στοματικό σεξ που κάνει ο άνδρας σε μια γυναίκα μπορεί να είναι απόλυτα πετυχημένο, κάνοντάς τη να φτάσεις σε έντονο και δυνατό οργασμό ή να είναι μια αποτυχία και να μην της αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που πήγε στο κρεβάτι με τον συγκεκριμένο παρτενέρ.

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που έχουν απελπιστεί με το όλο… θέμα και δεν βλέπουν «χαρά στα σκέλια» τους από τον καλό τους με τη χρήση του στόματός του, τότε θα είναι καλό να του δώσεις δύο καλές συμβουλές για να σε κάνει να φτάσεις στον 7ο ουρανό του σεξ!

Πάρε θέση

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις ικανότητες / δυνατότητες του παρτενέρ σου αναφορικά με το στοματικό σεξ, σημαντικό ρόλο (και αρκετά υποτιμημένο) παίζει και η στάση – θέση που θα πάρεις για να σου κάνει ο καλός σου στοματικό σεξ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να τον βοηθήσεις θα πρέπει να τοποθετήσεις έτσι το σώμα σου, ώστε και εσύ να χαλαρώσεις, αλλά κι εκείνος να έχει… άνετη πρόσβαση στον κόλπο σου!

Μια πολύ καλή στάση για τον σκοπό αυτό είναι μεν το «ιεραποστολικό», δηλαδή να είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια σου αρκετά ανοιχτά, όμως μια μικρή παραλλαγή μπορεί να την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για το συγκεκριμένο είδος σεξ: όπως είσαι ξαπλωμένη βάλε κάτω από την μέση και τα οπίσθιά σου ένα μαξιλάρι λίγο σκληρό, ώστε να ανασηκωθεί η πύελός σου και να έχει… φάτσα κάρτα το αιδοίο σου. Έτσι του δίνεις άπλετη πρόσβαση στον κόλπο σου σου οπότε μπορεί να κάνει κι αυτός τη δική του προσπάθεια να σε ικανοποιήσει ερωτικά.

Μια εξίσου καλή πρόταση, εφόσον προτιμάς τη διείσδυση της γλώσσας στον κόλπο σου είναι να είσαι στα «τέσσερα». Με την στάση αυτή έχεις δύο πλεονεκτήματα: Από τη μια, ανοίγει καλά ο κόλπος σου και ο παρτενέρ σου μπορεί να σου κάνει διεισδυτικό στοματικό, ενώ εκθέτεις και την περιοχή του πρωκτού που είναι η απόλυτη πηγή ερεθισμού στο σεξ. Παράλληλα, μπορείς με το ένα σου χέρι να χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου, οπότε ο οργασμός θα είναι – μάλλον – εγγυημένος!

Μίλα του

Το πάν στη σχέση, αλλά και στο σεξ καθαρά, είναι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μην διστάζεις να μιλήσεις στον καλό σου, να τον καθοδηγήσεις και να του δείξεις με τις φωνητικές σου… αντιδράσεις ότι περνάς καλά, καθώς σε αγγίζει με τη γλώσσα του σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου.

Εάν κάνει κάτι καλά μπορείς να ανεβάσεις την ένταση των αναστεναγμών σου και σίγουρα θα αντιληφθεί ότι κάνει κάτι (πολύ) καλά.

Καλή διασκέδαση!

Με πληοφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η στάση στο σεξ που σε βοηθάει να κάψεις ακόμα και 500 θερμίδες!

Πώς κάνουν σεξ οι άνδρες ανάλογα με το επάγγελμά τους!

Σχετικά άρθρα