Κύπρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τα πτώματα γυναικών

Ένα ακόμα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε από εκπαιδευμένους άνδρες της ΕΜΑΚ, σε φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, στο συγκεκριμένο μέρος βρίσκονται κι άλλες νεκρές γυναίκες. Και η δεύτερη ήταν γυμνή και τα χέρια της δεμένα, με τον ίδιο τρόπο που είχαν δεθεί και τα άκρα της 38χρονης από της Φιλιππίνες.

Πολλά τα θύματα

Πρώτα βρέθηκε το πτώμα της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες που είχε δολοφονηθεί από τον 35χρονο Κύπριο αξιωματικό που εμφανιζόταν με το όνομα «Ορέστης».

«Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό, όπου βρίσκεται, μιλώντας στο ΡΙΚ.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης έχει ομολογήσει τον φόνο της Μαίρη Ρόουζ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και της 28χρονης Άριαν Παλάνας Λοσάνο, η οποία είχε εξαφανιστεί ενάμιση μήνα μετά το πρώτο θύμα.

Πού βρίσκεται η 6χρονη;

Η έρευνα των Αρχών για τη δράση του serial killer συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο, Σιέρα.

Ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι έριξε το πτώμα του παιδιού στη λίμνη στο Ξυλιάτο, αλλά δεν αποκλείεται να ήθελε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Όταν η αστυνομία τον οδήγησε στη λίμνη, εκείνος έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς προσπάθησε να απαλλαχθεί από τη σορό του παιδιού.

Μάλιστα, υπέδειξε και συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη όπου πέταξε το τυλιγμένο σε σεντόνι, πτώμα του μικρού κοριτσιού.

Στην αρχή, το έδεσε με πέτρες. Αλλά όταν εκείνες υποχώρησαν, ξαναπήρε το πτώμα, το έδεσε καλύτερα και το ξανάριξε στο νερό.

Υπάρχει λίστα με γυναίκες που εξαφανίστηκαν

Η αυτοψία που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, οδηγεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, ασιατικής καταγωγής και ενδεχομένως να βρίσκεται στον κατάλογο των γυναικών που έχουν δηλωθεί ότι εξαφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ αναμένεται η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Από τις πρώτες εκτιμήσεις, υπάρχει η πεποίθηση ότι και αυτή στραγγαλίστηκε και πετάχτηκε στο φρεάτιο για να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος.

Κυνικός στην ομολογία του

Ο κατηγορούμενος «πάγωσε» τους ανακριτές με την κυνική ομολογία του. «Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία», φαίνεται να είπε, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, για το πρώτο θύμα του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισε να σκοτώνει. Επειδή ένιωσε ωραία όταν αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Ρόουζ, θέλησε να το επαναλάβει.Έτσι, επεδίωξε να γνωρίσει ακόμη μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την Άριαν Παλάνας Λοσάνο.

«Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες». Όπως υποστήριξε, το δεύτερο θύμα του το έπνιξε ενώ έκαναν έρωτα. Και την Άριαν τη γνώρισε μέσα από συγκεκριμένο site γνωριμιών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Θρίλερ με πτώματα γυναικών – Φόβοι για serial killer

Κύπρος: Γυναίκα θύμα περιστατικού βίας μέσα σε κοινωνική υπηρεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις – πρόκληση από τον τούρκο υπ. Άμυνας: «Δικά μας, Αιγαίο και Κύπρος»

Σχετικά άρθρα