Αννίτα Πάνια: Το ένταλμα σύλληψης και το αίσιο τέλος στην… περιπέτειά της!

Η Αννίτα Πάνια το τελευταίο 24ωρο βίωσε τη δικιά της περιπέτεια καθώς την αναζητούσε η αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό ρεπορτάζ, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της μετά από μηνυτήρια αναφορά εναντίον της από γνωστή εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναζητείται από την Κυριακή και η εκπομπή της δεν βγήκε στον αέρα, μολονότι οι συνεργάτες της βρίσκονταν κανονικά στο πόστο τους.

Το ρεπορτάζ που μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ειδησεογραφικά sites αναφέρει ότι το συμβάν έλαβε τέλος, καθώς βρέθηκε συμβιβαστική λύση μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εταιρίας παροχής ιατρικών υπηρεσιών «COSMEDICAL» όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία «Αγαπηνός», που εκπροσωπεί την «COSMEDICAL».

Όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία: «Η «COSMEDICAL» διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της με την υπογραφή νέας σύμβασης μεταξύ των μερών, και πλέον δεν επιθυμεί την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο στην γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμών μεταξύ των αντιδίκων μερών και του δικηγορικού γραφείου».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η… επική τούμπα της Αννίτας Πάνια on air!

 

 

 

Σχετικά άρθρα