Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23/4

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23/4

Μεγάλη Τρίτη σήμερα, και Φωτιά και Αέρας του 1ου δεκαημέρου με την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού δεν μπορείτε, παρά να χαμογελάτε! Σήμερα οι χαρές θα είναι ξαφνικές και ανέλπιστες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σύνοδος – Ουρανού, θα σου δώσει ανέλπιστες ευκαιρίες, να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου και για τα κεκτημένα σου και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Αναπάντεχα, αλλά σίγουρα ευχάριστα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε καθησυχάσουν και θα σε ηρεμήσουν, από το άγχος της τελευταίας περιόδου, που σε είχε εξαντλήσει και σου είχε δημιουργήσει, αρκετές ανασφάλειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή σου, χωρίς καν να το περιμένεις και οι εξελίξεις θα είναι και αρνητικές, αλλά και θετικές ! Εσύ, απλά φρόντισε να προσαρμόζεσαι σε ό,τι έρθει στο δρόμο σου και προσπάθησε να συγκρατήσεις οξυθυμία και νευρικότητα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ανέλπιστα την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την σκληρή ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμείς, να φτιάξεις την διάθεσή σου και να ασχοληθείς εποικοδομητικά με τον εαυτό σου! Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά, σε ξαφνιάζει ευχάριστα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, σου υπόσχεται μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου, μετά από ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες! Θα έχεις αναπάντεχα την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες και εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και να λάβεις ανέλπιστα χαρούμενα νέα και ειδήσεις, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους! Γενικά, δεν θα λείψουν την σημερινή ημέρα, οι ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα σήμερα, ώστε να καταφέρεις πλέον, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Προσπάθησε επίσης, να κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, χωρίς απαιτητικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, είναι απόλυτα ωφέλιμη για σένα! Η όψη αυτή, θα φέρει σίγουρα πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, μία εκδρομή, μία επικοινωνία ή μία έξοδο ψυχαγωγίας, που σίγουρα θα καλοπεράσεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα είναι ανέλπιστα χαρμόσυνα για σένα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα πραγματικά σου συναισθήματα! Μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες να σε σοκάρουν και να σε αποσυντονίσουν, αλλά αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, για την πορεία της ζωής σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού και σου ετοιμάζει αρκετές ανατροπές στον τομέα των σχέσεων σου! Η όψη θα σου φέρει μεν απρόσμενες ευκαιρίες, αλλά θα δυσκολέψει επίσης και την ζωή σου, φέρνοντας αλλαγές, ξεσπάσματα και εντάσεις! Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και να εξομαλύνεις έκρυθμες καταστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει αρκετές ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και εξωτερική εμφάνιση, όπως επίσης και την φροντίδα της σωματικής σου κατάστασης! Μπορεί να αισθανθείς λίγο πιο κουρασμένος σήμερα, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και θα δεις ότι η ημέρα θα σου εξασφαλίσει μια πλήρη προσωπική ανανέωση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, κάνοντας σου την έκπληξη μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει ανέλπιστα την ευκαιρία τώρα, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά και συναρπαστικά άτομα, να τραβήξεις τα βλέμματα, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις στο έπακρο! Η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη και σίγουρα θα καταφέρεις πολλά, αν την εκμεταλλευτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, αρκετή η συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού! Αυτήν την περίοδο, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν ξαφνικά! Πιθανόν να ξαναέρθουν απρόσμενα στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί και τώρα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τις λύσεις τους!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, είναι αρκετά θετική για σένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις που ίσως προκύψουν! Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε, είναι η εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια στο Πασχαλινό Τραπέζι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X