Πρό(σ)κληση Αλ. Τσίπρα σε Κ. Μητσοτάκη για τηλεοπτική αντιπαράθεση

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι «είναι ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που όταν μιλά προγραμματικά, δεν υπόσχεται και απειλεί την ελληνική κοινωνία».

«Άραγε ο κ. Μητσοτάκης όταν αναφέρεται στο πρόγραμμα του, αυτά που αναφέρει είναι υποσχέσεις ή απειλές;», αναρωτήθηκε ρητορικά. Πάντως, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εκλογές γιατί «πολύ μεγάλο όπλο στη φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Όλα τα πολλά, τα δίκαια έγιναν πράξη».

«Εδώ και χρόνια φεύγουμε κατά τον κ. Μητσοτάκη…»

Και συμπλήρωσε: «Σύμμαχός μας είναι και οι προγραμματικές θέσεις των αντιπάλων μας που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο το. Αλλά δεν το καταφέρνουν, τους ξεφεύγουν αυτά που έχουν στο μυαλό και το πρόγραμμα τους. Δεν συμφέρει, όμως, προεκλογικά να τα διατυμπανίζουν».

Σχολιάζοντας αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι «ο κ. Τσίπρας έχει νεύρα επειδή φεύγει», ο πρωθυπουργός δήλωσε ειρωνικά: «εδώ και τρεισήμισι χρόνια φεύγουμε κατά τον κ. Μητσοτάκη, τόσα νεύρα πια μας έχουν ξεχειλίσει…».

Συνεχίζοντας την επίθεση εξέφρασε την επιθυμία του πρό(σ)κληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι όποτε δίνει συνεντεύξεις έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος στην τηλεθέαση.

«Του προτείνω έναν τρόπο να αποκτήσει κι αυτός την τηλεθέαση που ταιριάζει σε έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να έρθει στο στούντιο όταν θα είμαι κι εγώ εκεί, να έρθουμε σε αντιπαράθεση πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς υποβολείς».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλ. Τσίπρας από Καλαμάτα: «Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών»

Αλ. Τσίπρας για αφορολόγητο: «Όσο είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μειωθεί»

Στο Αμμάν ο Αλέξης Τσίπρας για την ενίσχυση των σχέσεων με την Ιορδανία

Σχετικά άρθρα