Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23/4

Πλησιάζει το σιγά σιγά το Πάσχα και τα ζώδια φαίνεται ότι θα κάνουν νωρίτερα… ανάσταση στα αισθηματικά τους! Για κάποιο ζώδιο μία αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση φέρει νέες, ανέλπιστες, συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες ενώ για κάποιο άλλο ένας παλαιός έρωτας, επιστρέφει ξαφνικά στην ζωή σου και σε αναστατώνει ευχάριστα!Μία ουσιαστική πρόταση από εκείνον, αρχικά θα σοκάρει κάποιον φίλο του ζωδιακού, αλλά ύστερα θα τον ενθουσιάσει!Τέλος κάποια ζώδια θα καταφέρετε μαζί να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας με τον σύντροφο! Κάποιο άλλο ζώδιο θα γοητεύσει και σαγηνεύσει τους πάντες, με τα εκφραστικά του μέσα!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματα του για σένα και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και σιγουριά, αφού θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αφοσίωση του σε σένα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου φέρει νέες, ανέλπιστες, συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Επιπλέον, θα δεχθείς απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, όπως επίσης τυχαίες συναντήσεις με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές ανανέωσης στην σχέσης σου με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο, θα νιώσεις και πάλι ηρεμία, ανακούφιση και χαρά! Προσοχή μόνο, μην παρασυρθείς, σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις και επαφές, γιατί πολύ πιθανόν να αποκαλυφθείς τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας, επιστρέφει ξαφνικά στην ζωή σου και σε αναστατώνει ευχάριστα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι απόλυτα θετικές και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’ όσο περιμένεις! Έρχονται θετικές αλλαγές, ωφέλιμες συζητήσεις με τον σύντροφο και ευχάριστα νέα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλά ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να κάνεις υπομονή και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Μία ουσιαστική πρόταση από εκείνον, αρχικά θα σε σοκάρει, αλλά ύστερα θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να έχεις προσγειωμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρή γοητεία στις ερωτικές σου επαφές και επικοινωνίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μια νέα απρόσμενη και αδιαμφισβήτητα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα μπορέσεις να σου προσφέρει σταδιακά, ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να έχεις μία πρόταση, μια έκπληξη ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου, απλά πρέπει να προστατευτείς από καυγάδες και εντάσεις, για λόγους επικράτησης! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας κρυφός σου θαυμαστής, θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του! Γενικά, πολλές εκπλήξεις σήμερα, θετικές και αρνητικές, θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα σου στον ερωτικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μία ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανά τώρα! Το θέμα είναι, πως δεν πρέπει να παρασυρθείς λόγω ενθουσιασμού, διότι όλη αυτή η θετικότητα, μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις και ψύχραιμος, αποφεύγοντας εντάσεις και νεύρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί ξαφνικά να επικοινωνήσει μαζί σου! Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείς απρόσεκτα και αυθόρμητα, γιατί μπορεί να εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος να περάσετε μαζί με τον σύντροφο σήμερα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου και γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον σύντροφο, θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας και θα καταφέρετε μαζί να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως θα σου έρθει ένα ευχάριστο ξαφνικό ερωτικό νέο, μήνυμα ή γνωριμία! Χορταίνεις φλερτ, ερωτική τύχη και ανέλπιστα πολλές κατακτήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μία συγκυρία ή μία σύμπτωση, επιστρέφει στην ζωή σου, έναν παλαιό έρωτα! Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και τον ενθουσιασμό σου, σε ένα άτομο που σε έχει πληγώσει τόσες φορές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να προστατέψεις την σχέση σου από συναισθηματικά ξεσπάσματα, γκρίνια και παράλογα παράπονα, που ενδεχομένως να φέρουν ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που θα ωφελήσει την σχέση σου με τον σύντροφο και σίγουρα θα την ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πάμπολλες προτάσεις! Γοητεύεις και σαγηνεύεις τους πάντες, με τα εκφραστικά σου μέσα!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Πώς η αγάπη θα σας γιατρέψει από την μοναξιά;

Σχετικά άρθρα