Κύπρος: Ο serial killer, τα πτώματα γυναικών και το μοντέλο

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στον serial killer «Ορέστη» που φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη συγκλονιστική υπόθεση με τα πτώματα γυναικών που εντοπίστηκαν σε φρεάτιο, στην Κύπρο.

Ο 35χρονος αξιωματικός που έχει συλληφθεί, ήδη έχει παραδεχθεί τους φόνους των δύο γυναικών και της 6χρονης Σιέρα. Από τα θύματά του, έχουν εντοπιστεί οι δύο γυναίκες ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sigmalive, ο δράστης είχε πολύ μεγάλο πάθος με τη φωτογραφία. Μάλιστα είχε αρκετές διακρίσεις στον τομέα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό portfolio.

Είχε πάθος με τη φωτογραφία

Φαίνεται πως δίδασκε μαθήματα φωτογραφίας σε μαθητές διαφόρων ηλικιών οι οποίοι είναι έκπληκτοι για τις άγνωστες πτυχές του δάσκαλου τους.

«Αν με ρωτούσες ποτέ ποιον θα υποψιαζόσουν ότι βρίσκεται πίσω από τα εγκλήματα αυτά, πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που να σκεφτόμουν», εξέφρασε ο πρώην μαθητής του στο Sigmalive.

«Δεν μας έδωσε ποτέ ενδείξεις ψυχασθένειας. Ήταν ένας άνθρωπος κανονικός και μάλιστα μας εντυπωσίαζε με κάποια χαρακτηριστικά του, όπως η συνέπειά του στο μάθημα».

Νεαρό μοντέλο στο κρεβάτι του δολοφόνου

Το νεαρό μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στον Παναγιώτη Δημόπουλο και την κάμερα του philenews για το πώς γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε.

Eίχε προσφερθεί, μάλιστα, να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του. Για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τα πτώματα γυναικών

Κύπρος: Θρίλερ με πτώματα γυναικών – Φόβοι για serial killer

Κύπρος: Γυναίκα θύμα περιστατικού βίας μέσα σε κοινωνική υπηρεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις – πρόκληση από τον τούρκο υπ. Άμυνας: «Δικά μας, Αιγαίο και Κύπρος»

Σχετικά άρθρα