Σεισμός στις Φιλιππίνες: Πισίνα ξενοδοχείου άδειασε στο κενό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός 6,5 βαθμών σημειώθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη (23/4) στο νησί Σαμάρ στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο USGS.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Την ίδια ώρα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι οι νεκροί από τον χθεσινό (22/4) σεισμό των 6,3 βαθμών που σημειώθηκε στο κεντρικό τμήμα των Φιλιππίνων αυξήθηκαν σε τουλάχιστον 11.

Σύμφωνα με νέο απολογισμό, σε δεκάδες υπολογίζονται οι τραυματίες. Από την αρχή εξάλλου οι αρμόδιοι εξέφρασαν φόβους για ανθρώπους παγιδευμένους στα συντρίμμια κτιρίων κατέρρευσαν.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή 60 χλμ βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της χώρας Μανίλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στις αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές συγκοινωνίες ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε κτίρια και άλλες υποδομές.

Η στιγμή που πισίνα ξενοδοχείου άδειασε στο κενό

Τρομακτικές εικόνες κατέγραψαν κάτοικοι και επισκέπτες στη  Μανίλα, όταν ο εγκέλαδος χτύπησε το νησί. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει και το βίντεο όπου πισίνα πολυόροφου ξενοδοχείου άδειασε στο κενό, μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σρι Λάνκα: Το προειδοποιητικό «ραβασάκι» για το λουτρό αίματος από Ισλαμιστές καμικάζι σε ρόλο… κλειδί και ο θρήνος του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας που έχασε τα 3 παιδιά του

Φονικός σεισμός στις Φιλιππίνες – Κατέρρευσαν κτίρια

Σχετικά άρθρα