Αλ. Τσίπρας για πρόταση μορφής: Την «μετατρέπει» σε ψήφο εμπιστοσύνης!

Οποτεδήποτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον οποιουδήποτε υπουργού, θα τη μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι προσπαθεί να «δραπετεύσει» από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση μαζί του για τα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα, καταφεύγοντας σε ένα σπάνιο και πρωτοφανή «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό».

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει μία κορυφαία μάχη και επιχείρησε έναν σπάνιο, για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα, πρωτοφανή θα πω εγώ, επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, μία μόλις μέρα μετά τη δημόσια πρόσκλησή μου», σχολίασε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Και σημείωσε: «Και μία μόλις μέρα μετά τη δημόσια πρόσκλησή μου σε μια πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση (…) ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε έναν αντιπερισπασμό που αναδεικνύει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται και ο ίδιος και το επικοινωνιακό του επιτελείο».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Το σχόλιο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Έχω όνειρα και ελπίδα».

«Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια». Αυτό είναι το δημόσιο σχόλιο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Facebook του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη

Πρό(σ)κληση Αλ. Τσίπρα σε Κ. Μητσοτάκη για τηλεοπτική αντιπαράθεση

Ξαρχάκος κατά Μητσοτάκη για το «σποτ» με τους μουσικούς

Σχετικά άρθρα