Σοκ στην ελληνική σόουμπιζ: Χωρίζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Όπως όλα τα ζευγάρια που είναι μαζί τόσα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν περάσει κι αυτοί τις δύσκολες στιγμές τους. Όμως τον τελευταίο χρόνο έδειχναν να έχουν μηδενίσει και να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους. Αποδείχτηκε όμως πως η ζωή που βλέπουμε στα social media δεν είναι αυτό που ζουν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι από σήμερα θα πάψει να λογίζεται ως ζευγάρι. Κι αυτό γιατί με μια ανάρτηση της στο Instagram, η Σίσσυ ενημερώνει τον κόσμο για το διαζύγιο τους.

Είναι πραγματικά αρκετά ξαφνικό, αλλά σίγουρα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν εύλογα να το κάνουν τώρα μέσα στο Πάσχα, γιατί δεν θα υποστούν τον κανιβαλισμό του χώρου τους τόσο έντονα, τώρα που αρκετές εκπομπές κατεβάζουν για λίγο ρολά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους στο προφίλ της Σίσσυς γράφει:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

Δείτε την ανάρτησή τους:

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν έχει μιλήσει με Παπανώτα – Τι είπε με Σταματίνα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Aν πάρω μερικά κιλά ακόμα, μπορεί να με συγκρίνουν και με την Όπρα»

 

 

 

Σχετικά άρθρα