Ιατρικό θαύμα: Γυναίκα ξύπνησε από κώμα μετά από 27 χρόνια!

Μια γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία είχε τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι σε ένα τροχαίο το 1991 και είχε έκτοτε παραμείνει σε κώμα, ξύπνησε μετά από 27 χρόνια.

Πρόκειται για περίπτωση που χαρακτηρίζεται ως ιατρικό θαύμα. Η Μουνίρα Αμντουλά, η οποία ήταν 32 ετών την εποχή που έπεσε σε κώμα, ήταν επιβάτης σε ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να πάρει τον γιo της από το σχολείο.

«Ποτέ δεν είχα εγκαταλείψει την ελπίδα γι’ αυτήν. Πάντα είχα ένα προαίσθημα ότι μια μέρα θα ξυπνούσε», δήλωσε ο γιoς της.

Η μοιραία σύγκρουση

Το όχημα συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο. Ο 4χρονος γιος της Ομάρ, που καθόταν μαζί της στο πίσω κάθισμα, έπαθε τίποτε καθώς η γυναίκα τον προστάτευσε με το σώμα της. Αλλά η ίδια τραυματίστηκε ολύ σοβαρά.

Όμως, πέρυσι, όπως έγινε τώρα γνωστό, σύμφωνα με το BBC, ανέκτησε τη συνείδηση της σε ένα γερμανικό νοσοκομείο μετά από πολυετή θεραπεία.

«Θέλω να πω στους ανθρώπους να μην χάνουν την ελπίδα τους για τους αγαπημένους τους. Μην τους θεωρείτε νεκρούς, ακόμη κι αν φαίνονται σε αυτή την κατάσταση», προσέθεσε ο γιος της.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν σε κώμα για 2,5 μήνες»

Πτώση ασανσέρ στο Ιπποκράτειο: «Από θαύμα δεν σκοτώθηκα», λέει ο γιατρός

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου σώθηκε από θαύμα στο Μάτι»

Σχετικά άρθρα