Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Μετακομίζουν στην Αφρική;

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται στην… τελική ευθεία για να γίνουν γονείς! Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Παλατιού, το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες, χωρίς να είναι σαφές το πότε…

Μια καινούρια είδηση ωστόσο κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες: το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει στην Αφρική, μακριά από όλους και απ’όλα. Ο Πρίγκιπας Χάρι ζούσε για πολλά χρόνια στη σκιά του αδερφού του και η γνωριμία με τη Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να βρει την ανεξαρτησία του!

xari megan
Instagram/@kensington_palace_

Η πρόσφατη μετακόμιση

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πρόσφατα μετακόμισαν μακριά από το Kensington Palace για να φτιάξουν στο δικό τους σπίτι την οικογένειά τους! Μάλιστα οι δυο οικογένειες χώρισαν πλέον και τους λογαριασμούς τους στα social media, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν απέκτησαν τον δικό τους λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/Bwj2roEBbwL/?utm_source=ig_web_copy_link

Το επόμενο βήμα

Η νέα φήμη είναι ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μετακομίσουν ακόμα πιο μακριά και μάλιστα στην Αφρική! Τι απαντά το Παλάτι; “Ό,τι μελλοντικά σχέδια για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι άκυρα την παρούσα φάση. Δεν έχουν λάβει αποφάσεις για τους μελλοντικούς τους ρόλους”. Κι όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ του ETonline, αυτό δεν είναι ακριβώς άρνηση της φήμης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ETonline, τα σχέδια μετακόμισης στην Αφρική σε 2-6 μήνες από τώρα βρίσκονται ακόμα σε ένα αρχικό στάδιο. Στόχος του ζζευγαριού είναι να κερδίσουν δημοσιότητα σε μια χώρα της Κοινοπολιτείας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χάρι- Μέγκαν: Τι ανακοίνωσε το Παλάτι για τον ερχομό του νέου πριγκιπικού μωρού;

Αμερικανική υπηκοότητα θα έχει το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απάτησε την Κέιτ Μίντλετον με πλούσια φίλη της;

 

Σχετικά άρθρα