Πώς θα καταλάβεις ότι μια γυναίκα αυνανίζεται συστηματικά;

Σύμφωνα με τους ειδικούς του σεξ, αλλά και με μαρτυρίες, ο αυνανισμός είναι μια από τις πιο φυσιολογικές, αλλά και απολαυστικές μορφές σεξουαλικής εκτόνωσης, με τον οργασμό να είναι στο 99,999% των περιπτώσεων εγγυημένος.

Ο αυνανισμός δεν… κρύβεται

Φυσικά και ο αυνανισμός είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, όμως όσο και να θέλει να το κρύψει, μια γυναίκα που αυνανίζεται συστηματικά δεν μπορεί να το κρύψει.

Κι αυτό, γιατί υπάρχουν κάποια σημάδια που… μαρτυρούν ότι ασχολείται ερωτικά με τον εαυτό της ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Λαμπερή επιδερμίδα

Η γυναίκα που αυνανίζεται συστηματικά και κατ’ επέκταση έχει οργασμό σε καθημερινή σχεδόν βάση δεν μπορεί να το κρύψει (και δεν υπάρχει λόγος να το κάνει), μιας και αυτό φαίνεται στην επιδερμίδα της που βγάζει υγεία, φρεσκάδα και λάμψη. Βλέπετε, όταν η γυναίκα κορυφώνει απελευθερώνονται ορμόνες, οι οποίες δίνουν (και) στο δέρμα μας τη φωτεινότητα και τη νεανική όψη που όλες θέλουμε να έχει.

Αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα που δεν παραλείπει να αυνανίζεται όσο το δυνατό συχνότερα είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση κι αυτό σίγουρα δεν κρύβεται.

Γιατί, όμως, η γυναίκα που αγγίζει τον εαυτό της έχει σιγουριά και ξέρει τι θέλει; Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μέσω του αυνανισμού μια γυναίκα ανακαλύπτει τι την ερεθίζει και πλέον της είναι ξεκάθαρο τι ζητάει όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στη ζωή της γενικότερα.

Καλή διάθεση

Μια γυναίκα που αυνανίζεται και έχει οργασμό όσο το δυνατό συχνότερα είναι μια γυναίκα με καλή διάθεση, χαμογελαστή και σίγουρα, αυτό που λέμε «ψυχή της παρέας». Αυτό οφείλεται στις ευεργετικές επιδράσεις του οργασμού, μέσω του οποίου απελευθερώνονται οι φερομόνες στον εγκέφαλο που χαρίζουν σε όλες τις γυναίκες, αλλά και στους άνδρες, καλή διάθεση, ηρεμία πνεύματος και ένα… μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Καλή σιλουέτα

Το να αυνανίζεται μια γυναίκα συστηματικά είναι εφικτό να τη βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της και την καλή γραμμή της. Αυτό, σύμφωνα με έρευνες, οφείλεται στο ότι με τον αυνανισμό μια γυναίκα μπορεί να κάψει έναν σεβαστό αριθμό θερμίδων και – πάντα με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση – να δει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, αλλά και τη φυσική της κατάσταση.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γυναικείος αυνανισμός: Τι φαντασιώνεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό;

Αυνανισμός: Μια… δημιουργική απασχόληση! (ΦΩΤΟ)

Σχετικά άρθρα