Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25/4

Μία όμορφη και γεμάτη συναισθήματα αγάπης, Μεγάλη Πέμπτη πρόκειται να περάσουν τα περισσότερα ζώδια!Κάποια θα απολαύσουν απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση. Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική ζωή κάποιου ζωδίου ιδιαίτερα εκρηκτική και παθιασμένη! Κάποιος φίλος του ζωδιακού λεει ένα μεγάλο όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες!Σήμερα είναι η ευκαιρία να κάνει, κάποιο πολύ συγκεκριμένο ζώδιο, την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στην σχέση του!Οι σχέσεις των περισσότερων ζωδίων θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος δυσαρεστεί! Επίσης μην αναλύεις στο μυαλό σου την παραμικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το τέλειο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με την ξεχωριστή του προσωπικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση! Η σχέση σας ενδυναμώνεται με κάθε τρόπο!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να σταματήσεις το ανούσιο φλερτ και απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική και παθιασμένη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία τώρα, με ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Φρόντισε και εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την έμμονη ιδέα πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες για την σχέση σας, γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, λες ένα μεγάλο όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Αρπάζεις λοιπόν αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, επειδή απλά νομίζεις πως το φιλικό ενδιαφέρον, είναι και ερωτικό! Παρερμηνεύεις συμπεριφορές και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Απέφυγε μόνο κόντρες και εντάσεις, χωρίς λόγο!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φίλε Ζυγέ, παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο»! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα και καταλαβαίνεις αμέσως, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και αληθινό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και κανένας δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις με σοβαρότητα και πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των προσδοκιών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις και δεν λες ανούσια λόγια και στην κυριολεξία, δεν έχεις μάτια για άλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα σήμερα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα, παρόλο που συνήθως αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με σοβαρότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες με τον σύντροφο να περάσετε υπέροχα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Κι όμως, σήμερα μπορεί να βρεις τον μεγάλο τον σίγουρο έρωτα, όπου θα μπορέσεις να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις και με ουσιαστική φροντίδα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε ποθούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου, αφού σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε τις κατακτήσεις σου λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Ο μύθος της ρομαντικής αγάπης: Δύο μισά αναζητούν το ολόκληρο;

Σχετικά άρθρα