Κύπρος: Εξετάστηκε από ψυχίατρο – Τι «πρόδωσε» τον serial killer

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη φρικτή υπόθεση στην Κύπρο με τα πτώματα των γυναικών, με τα δημοσιεύματα και τις Αρχές να μιλούν για serial killer.

Σήμερα (25/4), ο 35χρονος ομολόγησε ακόμη μια δολοφονία και οδήγησε την αστυνομία στο σημείο όπου είχε κρύψει την άψυχη σορό της γυναίκας.

Το πτώμα δεν ανήκει ούτε στην Maricar Valdez Arquiola ούτε στην 6χρονη Sierra. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για μια γυναίκα από το Νεπάλ.

Εξετάστηκε από ψυχίατρο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει επίγνωση των πράξεων του και είναι σε θέση να παρακολουθήσει οποιαδήποτε διαδικασία.

Επίσης, έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και το γραφείο του στο στρατόπεδο στο οποίο υπηρετεί. Κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ αυτών σκληροί δίσκοι και συσκευές usb.

Είχε πολλά προφίλ στα social media

Στόχος να ανακαλύψουν όλες τις κρυφές πτυχές του. Διαπιστώθηκε, κατόπιν ερευνών, ότι ο ύποπτος διατηρούσε λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο με το προφίλ «Ορέστης» όσο και με τα πραγματικά του στοιχεία.

Τα μέχρι ώρας ηλεκτρονικά ίχνη του οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήταν σε επικοινωνία με δύο ακόμα γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στον κατάλογο όσων έχουν εξαφανιστεί. Η δράση του στο Διαδίκτυο ήταν κι αυτό που «πρόδωσε» τον serial killer.

Ευθύνεται για την εξαφάνιση τρίτης γυναίκας;

Ο «Ορέστης» φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην εξαφάνισης τρίτης γυναίκας, ενώπιον του ανακριτή, κατόπιν έκδοσης νέου εντάλματος εις βάρος του.

Πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2017. Και βρίσκεται στη λίστα με όσες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες, ενώ δεν έχει εντοπισθεί μέχρι σήμερα.

Παρότι έχει παραδεχτεί τη συνάντησή του με την εξαφανισμένη γυναίκα, δεν έχει ομολογήσει- ακόμα έστω- τον φόνο της.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο αξιωματικός έχει ήδη αποκαλύψει ότι ευθύνεται για τους φόνους δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και μιας ανήλικης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα του «Ορέστη»

Κύπρος: Ο serial killer, τα πτώματα γυναικών και το μοντέλο

Κύπρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τα πτώματα γυναικών

Σχετικά άρθρα