«Χωρίσαμε και είμαι χάλια… Πώς θα την πείσω να είμαστε ξανά μαζί;»

Η προσωπική μου ζωή ήταν ένα χάλι. Χωρίς καμία σοβαρή σχέση, εξόδους σε μπαρ, επεισόδια σε γήπεδα και πολλά άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Ώσπου μια μέρα γνωρίζω την κοπέλα που θα με έκανε άντρα.

Δηλαδή υπεύθυνο, ώριμο, έξυπνο και όλα τα καλά του κόσμου χωρίς υπερβολές. Και όντως έτσι έγινε αφού 5 μήνες τώρα είμαι αυτό που ονειρευόμουν. Να ζω κάτι από μια στέγη με τη γυναίκα των ονείρων μου και με 3 πανέμορφα σκυλιά.

Χωρίσαμε από ένα ψέμα

Στο πρώτο ραντεβού μας είχα μια κουβέντα για ένα κοινό πρόσωπο. Δεν είχα κάτι ερωτικό με αυτό το πρόσωπο, φιλικό ως αδιάφορο.

Μόλις έμαθε ότι ξέρω αυτό το άτομο είχε τη χειρότερη γνώμη. Φοβήθηκα και της είπα ψέματα ότι δεν κάναμε παρέα και αρνιόμουν τα πάντα. Και το ψέμα αυτό διακλαδώθηκε και φτάσαμε να χωρίσουμε.

Φταίω το ξέρω. Έχω έρθει σε τεράστια απόγνωση. Έχασα τα πάντα μου. Έχω φτάσει σε ένα τεράστιο αδιέξοδο και δεν ξέρω πως να την κερδίσω ξανά σιγά σιγά.

Στο ερώτημά σας απάντησε η ψυχολόγος Σοφία Κουφοπούλου

Ό,τι περιγράφετε σε εμάς θα είναι σημαντικό να το ακούσει και η ίδια. Επομένως αυτό που θα βοηθούσε είναι μία ειλικρινής συζήτηση μαζί της όπου θα μοιραστείτε ακριβώς όσα νιώθετε αυτή τη στιγμή αλλά και για τη σχέση σας συνολικά.

Επιπλέον μπορείτε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που φοβηθήκατε με αποτέλεσμα το ένα ψέμα να φέρει το άλλο καθώς και τι είναι αυτό που παίρνετε από τη συγκεκριμένη γυναίκα ώστε να νιώθετε ώριμος και έξυπνος μόνο μέσα από την επαφή μαζί της.

Εάν νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να είστε λειτουργικός στην καθημερινότητα λόγω αυτής της συνθήκης, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικό ψυχικής υγείας για μία πιο προσωπική επαφή.

zeugari xorismos

Σχετικά άρθρα