Σρι Λάνκα: Ανατροπή με τους νεκρούς – Δεν είναι 359

Οι αρχές της Σρι Λάνκα αναθεώρησαν προς τα κάτω τον απολογισμό των νεκρών, κατά περίπου 100 λιγότερους από τους 359 που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

«Θα μπορούσαν να είναι 250 ή 260. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Υπάρχουν τόσο πολλά μέρη σώματος και είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ακριβή αριθμό».

Αυτό δήλωσε ο Άνιλ Τζασίνγκε, ο γενικός διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών της Σρι Λάνκα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Μάλλον είναι 253 οι νεκροί

Από την πλευρά του, ο Ρουάν Γουιτζεγουαρντένε, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, εξέφρασε ότι ο απολογισμός των νεκρών αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στους 253.

Οφείλεται στα ανακριβή στοιχεία που είχαν δώσει τα νεκροτομεία. «Δυστυχώς, το υπουργείο Υγείας έδωσε τον προηγούμενο απολογισμό σε εμάς», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σρι Λάνκα: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον βομβιστή ανάμεσα στα θύματά του

Άντερς Χολς Πόβλσεν: Ο Δανός κροίσος με τα πολλά στρέμματα γης που «έσβησε» τον πρόεδρο της Lego αλλά βίωσε την απόλυτη τραγωδία στη Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα: Το προειδοποιητικό «ραβασάκι» για το λουτρό αίματος από Ισλαμιστές καμικάζι σε ρόλο… κλειδί και ο θρήνος του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας που έχασε τα 3 παιδιά του

Σχετικά άρθρα