Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης

Με την οικογένεια στο πλευρό του ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης συνεχίζει να δίνει τη δική του σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η ανησυχία όλων είναι διάχυτη αλλά δεν παύουν να ελπίζουν σε ένα θαύμα που θα τον κάνει να επανέλθει σε καλύτερη κατάσταση υγείας. Ο Κώστας Ευριπιώτης άλλοτε αναγνωρίζει τους αγαπημένους του, τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του και άλλοτε βυθίζεται στον δικό του κόσμο.

Ο καρκίνος, όπως έγινε γνωστό χτύπησε τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του την αγαπημένη του, Λίλιαν Μπότση που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

Από τον θάλαμο του «Σπηλιοπούλειου», όπου ο Κώστας Ευριπιώτης νοσηλεύεται δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Όπως είναι φυσικό, όλοι ανησυχούν για τον ηθοποιό.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν: «Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Κώστας Ευρυπιώτης

K. Ευρυπιώτης: «Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση που δε θέλω να ζήσει κανείς»

 

Σχετικά άρθρα