Γνωστό μοντέλο χαρακτηρίζει την Αντζελίνα Τζολί φρικτή και σνομπ

Το διάσημο μοντέλο των 90’ς κακοχαρακτήρισε την Αντζελίνα Τζολί στη γνωριμία τους για δείπνο,Καπρίς (Caprice Bourret), το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του 90 μίλησε όπως αναφέρει η Daily Mail στο περιοδικό new! για τη γνωριμία της με τον χολιγουντιανό σταρ Μπραντ Πιτκαι την Αντζελίνα Τζολί, αναφέροντας πόσο αντιπάθησε την ηθοποιό και ακτιβίστρια.

«Είχα φάει χωριστά με τον καθένα, μάλιστα δε θυμάμαι αν ήταν παντρεμένοι εκείνη την εποχή. Ο Μπραντ ήταν καταπληκτικός και πολύ καλός τύπος. Η Αντζελίνα ήταν μια “σκύλα”. Δεν ξεστόμισε ούτε μια λέξη όλο το βράδυ. Καθόταν και κοιτούσε γύρω το χώρο περιφρονώντας όσους ήταν στο τραπέζι. Ειλικρινά, ήταν φριχτή» είπε η Καπρίς.

https://www.instagram.com/p/BwufWAAA_Au/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Η Καπρίς παρά την ξέφρενη ζωή που ζούσε στην αρχή της καριέρας της, άλλαξε ζωή όταν γνώρισε τον εκατομμυριούχο σύζυγο της, Τάι Κόμφορτ με τον οποίο αποφάσισαν να συζήσουν μετά από δύο μήνες σχέση και να αποφασίσουν να κάνουν παιδί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα έκανε παιδί ενώ με παρένθετη μητέρα απέκτησε και δεύτερο τέσσερις μήνες μετά το πρώτο.

https://www.instagram.com/p/BsrGdwkAyuM/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Πηγή: Ethnos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίστευτο! Η Αντζελίνα Τζολί θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ – Ποια η δική του στάση;

Σχετικά άρθρα