Κρίσιμες ώρες για την 8χρονη – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Κρίσιμες αναμένονται οι επόμενες ώρες για την 8χρονη Αλεξία η οποία χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στη Θήβα, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που τραυμάτισε βαρύτατα την ανήλικη έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά ενισχύονται με κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.

«Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Παρά την αφαίρεση της σφαίρας, τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για το μικρό κορίτσι και νοσηλεύεται σοβαρά.

Είναι διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βιώνουν. «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμαστε όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του».

Αυτό εξέφρασε ο πατέρας του κοριτσιού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen TV, για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν. «Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω…»

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στις Θεσπιές και στο διπλανό χωριό Λεοντάρι, ως δύο πιθανά σημεία από τα οποία προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Συγκινεί ο πατέρας του Μάριου

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Μάριου, μαθητή από το Μενίδι, που έπεσε νεκρός. Ήταν πριν από δυο χρόνια όταν το μικρό αγόρι έχασε τη ζωή του στην αυλή του σχολείου από… αδέσποτη σφαίρα.

«Επειδή έχει συμβεί αυτό στον Μάριο, το κορίτσι αυτό το θεωρώ δικό μου παιδί και εύχομαι να γυρίσει στην οικογένειά της. Ανήμερα το Πάσχα… ένα κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο και δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι».

«Δίνει μάχη στην εντατική απέναντι από τον χάρο για να βγει νικήτρια… θα τα καταφέρει;», αναρωτήθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θήβα: Χαροπαλεύει κοριτσάκι που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ με παιδίατρο που συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη

Τραγικός θάνατος 18χρονης βολεϊμπολίστριας σε τροχαίο στη Σαλαμίνα

Σχετικά άρθρα