Κύπρος: Έτσι δρούσε ο «Ορέστης» – Είχε κάνει καταγγελία η πρώην σύζυγος!

Οι εξελίξεις δεν σταματούν όσο αφορά στις δολοφονίες γυναικών από τον serial killer στην Κύπρο, «Ορέστης» ή Νίκο Μεταξά.

Νέες πληροφορίες αφορούν στον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sigmalive, προκύπτει ότι έδρασε με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Είχε ένα μοτίβο;

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι. Από αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και η απουσία ενδυμάτων.

Ωστόσο, η γυναίκα από το Νεπάλ εντοπίστηκε γυμνή, αλλά χωρίς καλώδια στα άκρα, ενώ το τελευταίο θύμα του βρέθηκε με ρούχα.

Είχε κάνει καταγγελία η πρώην σύζυγός του

Ο «Ορέστης», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα reporter.com.cy, είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ενώ συζητούσαν για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν, αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους.

Μάλιστα, μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Έτσι του ζήτησε διαζύγιο και τότε την απείλησε λέγοντάς της το εξής: «Μην τολμήσεις να πάρεις διαζύγιο! Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω…».

Στον αντίποδα, εκείνος ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν». Έτσι, απολογήθηκε και υποσχέθηκε να συμμορφωθεί.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Σοκάρουν τα ευρήματα στην «Κόκκινη Λίμνη» – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Serial killer – Κύπρος: Ανασύρονται οι βαλίτσες από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος: Τρόμος με τον 35χρονο αξιωματικό serial killer «Ορέστη» που σκότωνε γιατί ένιωθε ωραία και επιλέγει να «παίζει» με τους αστυνομικούς

Κύπρος: Εξετάστηκε από ψυχίατρο – Τι «πρόδωσε» τον serial killer

Σχετικά άρθρα