Tα 5 τρικ των make-up artists

Ποια από εμάς δεν θέλει να ξέρει μυστικά των ειδικών make up artist για να έχει ένα υπέροχο και επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της; Εμείς τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε!

 

1.Παράγοντας ματ. Μπορείς να κάνεις το κραγιόν σου ματ απλώνοντας μία μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας. Αφού απλώσεις το κραγιόν, πίεσε με ένα χαρτομάντηλο τα χείλη σου για να φύγει η περιττή ποσότητα κραγιόν και στη συνέχεια άπλωσε ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου λίγη πούδρα μέχρι να έχεις ένα ματ αποτέλεσμα.

2. Μπορείς εύκολα στο σπίτι σου να αναμείξεις το make-up σου με την ενυδατική κρέμα σου. Αυτό θα δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου ενώ ταυτόχρονα θα το ενυδατώνει.

3. Ήξερες ότι η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως eyeliner; Πάρε λίγη ποσότητα από το βουρτσάκι με ένα πινελάκι και δημιούργησε το look που επιθυμείς σαν να χρησιμοποιείς κανονικό eyeliner. Αυτή είναι μια καλή συμβουλή για τα ταξίδια.

4. Τόνισε τα φρύδια σου με λίγο κονσίλερ που έχεις αναμείξει με το make-up σου, απλώνοντας το γύρω από τα φρύδια δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση ανόρθωσης του βλέμματος.

5. Πλέον το κραγιόν σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ρουζ. Έφυγες βιαστικά από το σπίτι και το μόνο που πήρες μαζί σου ήταν το αγαπημένο σου κραγιόν; Μην ανησυχείς οι ειδικοί μας προτείνουν να το χρησιμοποιήσουμε όπως θα χρησιμοποιούσαμε ένα ρουζ σε υγρή μορφή. Άπλωσε λοιπόν, ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου λίγη ποσότητα κραγιόν στα μήλα σου.

Σχετικά άρθρα