Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1/5

Καλό μήνα ! Μπορεί σήμερα ο Ερμής με τον Άρη να συνεργάζονται και να μας βοηθούν να πετύχουμε στόχους, αλλά το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μας υπενθυμίζει πως ό,τι δεν λύνεται… κόβεται! Επιστράτευση λογικής και ψυχραιμίας λοιπόν, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με τον πιο δυναμικό τρόπο. Τα καλά ωστόσο που έρχονται τώρα, θα πρέπει να τα προστατέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν, γιατί το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε λάθη! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα, μένοντας όμως λογικός και ώριμος!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα, φίλε Ταύρε! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα κάνεις μια θετική, δυναμική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ανακαλύπτεις, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά! Μπορεί κάποια προβλήματα να σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, θα πραγματοποιηθούν!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Καλό μήνα, αγαπητέ Δίδυμε! Σήμερα έρχονται θετικά και δυναμικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και σε βοηθούν κυρίως έμπρακτα! Μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, αρκεί εσύ να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό μήνα, φίλε Καρκίνε! Με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως δυναμικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Έτσι θα καταφέρεις, να βελτιώσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που ίσως είχες πλήξει με κάποια λάθη, λόγω της ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Αν αγωνιστείς, ανταμείβεσαι σήμερα για τις προσπάθειες σου!

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα, φίλε Λέοντα! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Παρόλο που κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, στο τέλος θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα, αγαπητέ Παρθένε! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί, να χρησιμοποιήσεις την διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Προσοχή μόνο, στην καχυποψία, που θα σου προκαλέσει το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου!

ΖΥΓΟΣ

Καλό μήνα, αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες δυναμικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει πολύ την πορεία της ζωής σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Το ταυτόχρονο βέβαια Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό μήνα, Σκορπιέ! Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρει ουσιαστική και δυναμική επιτυχία και σαφώς εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις τώρα, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Αν κόψεις κάποιες κακές συνήθειες και λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα πετύχεις στόχους, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό μήνα, Τοξότη! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου υπόσχεται, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Αν αρπάξεις την ευκαιρία, θα έχεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη! Είσαι απόλυτα τυχερός και κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Φρόντισε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που είναι προβληματικές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις σημαντικά προβλήματα, αρκεί να παραμείνεις ήρεμος και λογικός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μήνα, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες! Εσύ το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

ΙΧΘΥΣ

Καλό μήνα, φίλε Ιχθύ! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου, όπως και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, αρκεί να διατηρήσεις ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί σε παράλογες απαιτήσεις και δογματικές συμπεριφορές!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια και ο τρόπος που επικοινωνούν!

Σχετικά άρθρα