Υπέροχα καλλυντικά αξίας μέχρι 15 ευρώ!

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς ενθουσιαζόμαστε με τα νέα και πολυτελή προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στην αγορά, συχνά όμως οι «τσιμπημένες» τιμές λειτουργούν ανασταλτικά, καθώς μπορούν εύκολα να μας βγάλουν…εκτός προϋπολογισμού!

Ευτυχώς όμως, η ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων είναι τόσο μεγάλη, ώστε να μη χρειάζεται να θυσιάζουμε την ποιότητα σε βάρος της τσέπης μας ή το αντίθετο!

Για σήμερα, επιλέξαμε 5 must buys, που δεν υπερβαίνουν τα €15:

1. Αrt Deco Perfect Volume Mascara Waterproof€13. To ειδικό βουρτσάκι χαρίζει πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες, οι οποίες παραμένουν εύκαμπτες και διαχωρισμένες. Η waterproof σύνθεση επίσης, εγγυάται έντονο χρώμα που διατηρείται για ώρες και μετά από πολλές δραστηριότητες!

2. Nuxe Reve De Miel Ultra Comfortable Foot Cream 75 ml€14,4. Tα πέλματα είναι σίγουρα ένα από τα σημεία του σώματός μας που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καθώς είναι συνεχώς εκτεθειμένα, ενώ η επαφή με την άμμο και τη θάλασσα, τα ξηραίνει ακόμα περισσότερο. Η ενυδατική κρέμα για τα πόδια της Nuxe, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με έλαια δημητριακών, μέλι και shea butter, προσφέρει ανακούφιση και επανόρθωση στα σκασμένα πέλματα.

3. Μaybelline Color Tattoo 24HR eyeshadow στην απόχρωση Eternal Gold€8,45. Για τις σκιές Color Tattoo της Μaybelline σίγουρα δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελούν μερικές από τις καλύτερες και πιο οικονομικές σκιές της αγοράς. H χρυσαφένια απόχρωση που επιλέξαμε αποτελεί ιδανική επιλογή για να φωτίσει το βλέμμα σας!

4. L’ Oreal Elvive Extraordinary Oil, €9.95. Ποιος είπε ότι τα έλαια μαλλιών κοστίζουν μια περιουσία; Το Extraordinary Oil θρέφει την τρίχα σε βάθος, καθώς περιέχει 6 φυτικά εκχυλίσματα και προσθέτει λάμψη, χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά. Κατάλληλο για συχνή χρήση, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών σας.

5. Sephora Bronzer Poudre de Soleil, €14.9. Η bronzing πούδρα από τα Sephora χαρίζει ένα διακριτικό εφέ μαυρίσματος, ενώ η λεπτή υφή της κάνει την εφαρμογή παιχνίδι! Διατίθεται σε τρεις φυσικές αποχρώσεις και είναι κατάλληλη και για contouring χάρη στη ματ σύνθεσή της.

 

Πηγή: beautytalk.gr

Σχετικά άρθρα