Στιγμές αγωνίας για την 8χρονη Αλεξία – Πώς η αστυνομία «τσάκωσε» τον 54χρονο

Η 8χρονη Αλεξία παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική και συνεχίζει να βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη.

Οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού της είναι σε σταθερή κατάστασή.

«Κάναμε τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας»

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», δήλωσε στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Ένα 38αρι περίστροφο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος συλληφθείς, με το οποίο πυροβολούσε κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, ταυτοποιήθηκε ως το όπλο του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη.

Πώς η αστυνομία «τσάκωσε» τον 54χρονο

Ο δράστης είχε κρύψει το όπλο κάτω από δεξαμενή πετρελαίου στο σπίτι του στο Περιστέρι, υπό το φόβο της σύλληψης και του εντοπισμού του.

Η ταυτοποίηση του όπλου προέκυψε από τη βαλλιστική εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται, ότι από την οικία που διατηρεί στην Βοιωτία ο κατηγορούμενος, κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες περιστρόφου, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προσήχθη 54χρονος για τον τραυματισμό 8χρονης από «αδέσποτη» σφαίρα

Κρίσιμες ώρες για την 8χρονη – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Σοκ με παιδίατρο που συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη

Σχετικά άρθρα