Ο Τζουντ Λο παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Ο Τζουντ Λο δεν είναι πια εργένης. Ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε την Τετάρτη την αγαπημένη του Φιλίπα Κόαν, σε μια τελετή – έκπληξη στο δημαρχείο του Λονδίνου, σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Ο Λο, 46 ετών και η ψυχολόγος Κόαν, 32 ετών, φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι στο δρόμο έξω από το δημαρχείο της Μέριλεμπον φορώντας βέρες. Η Κόαν ήταν ντυμένη με ένα λευκό, κοντό φόρεμα και κρατούσε ανθοδέσμη, ενώ ο Λο φορούσε μπλε κοστούμι, γυαλιά ηλίου και καπέλο.

https://www.instagram.com/p/Bw8ttNcgoWB/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bw78EwGhSuM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bw8ndq4HjJg/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Λο. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Σάντι Φροστ, με την οποία έχουν τρια παιδιά: τον Ράφερτι, 22 ετών, την Άιρις, 18 ετών και τον Ρούντι, 16 ετών. Χώρισε το 2003 και ένω χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκε την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Alfie, Σιένα Μίλερ αλλά ο αρραβώνας διαλύθηκε τον Νοέμβριο του 2016.

Ο ηθοποιός έχει άλλα δυο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, την εννιάχρονη Σοφία με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ και την τετράχρονη Άντα με τη μουσικό Κάθριν Χάρντινγκ.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Τουίτερ, η βραβευμένη Κόαν ειδικεύεται στην ψυχολογία μέσα σε επιχειρήσεις και είναι ιδρύτρια του Stride, μιας εταιρείας με αντικείμενο τη διαχείριση της ενέργειας και ευρύτερη περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

 

Πηγή: huffingtonpostgr

 

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Ο Τζουντ Λο γίνεται viral φορώντας μόνο τα… απολύτως απαραίτητα (ΦΩΤΟ)!

Σχετικά άρθρα