Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 03/5

Η… αισθηματική επικοινωνία των ζωδίων σήμερα θα είναι αυξημένη αφού σχεδόν μόνο καλά νέα θα ακούσουμε! Κάποιος θα απολαύσει μία ζωηρή ερωτική κινητικότητα μαζί με τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!Κάποιο ζώδιο θα έχει σήμερα νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, φλερτ, κατακτήσεις, ευχάριστα νέα, αλλά και ένα ανέλπιστο μήνυμα! Επίσης σήμερα για κάποιο φίλο του ζωδιακού είναι η ιδανική ημέρα για μία απόφαση συμβίωσης αλλά κάποιος φίλος μπορεί να αναμένει ένα… πονηρό μήνυμα!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση! Το σίγουρο είναι πως θα σε κάνει να χαμογελάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μία ζωηρή ερωτική κινητικότητα, μία νέα συναρπαστική γνωριμία, έναν νέο έρωτα που σε ενθουσιάζει και φυσικά ασταμάτητο φλερτ και κατακτήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται, σου εξομολογείται τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του και αυτό θα σου δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε μαζί τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο και αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, καταφέρνεις και το σαγηνεύεις, με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση με τον σύντροφο και μάλιστα οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα παλαιό πρόβλημα του δεσμού σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται σήμερα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία υπόσχεται μέλλον και ουσία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με περιποιήσεις και φροντίδα το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για σένα και αυτό ανανεώνει σημαντικά την σχέση σας! Επιπλέον, μέσα από συζητήσεις, βρίσκετε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να ανανεώσεις πλήρως την σχέση σου, με εξόδους ψυχαγωγίας ή μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, φλερτ, κατακτήσεις, ευχάριστα νέα, αλλά και ένα ανέλπιστο μήνυμα, από το άτομο που επιθυμείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου σεξουαλικότητα, ώστε να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που θες ή απλά για να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, με μία νέα, άκρως γοητευτική γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις σήμερα, νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και ρομαντική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση και βελτίωση της σχέσης σου, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η επικοινωνία σου με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη, παύει να είναι απλά επαγγελματική και πιθανόν να εκδηλωθεί ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποια ερωτική προσέγγιση από μέρους του, προς το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να στο ανταποδώσει με ποικίλους τρόπους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς να αναμένεις καλοπέραση, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα, λάμψη και φυσικά ένα συναρπαστικό νέο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλά ερωτικά μηνύματα σήμερα, αλλά δέχεσαι και μία μεγάλη ευκαιρία να έρθεις κοντά ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα η σημερινή, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυση σε παλαιά προβλήματα της σχέσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, καλωσορίζεις σήμερα την χαρά του φλερτ και με τον τρόπο αυτό, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα λόγια αγάπης, θα σε φέρουν σαφώς πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση για να ωφεληθεί η σχέση σας!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο βελτιώνεται σημαντικά, με καυτές, ερωτικές παθιασμένες στιγμές, αλλά και… ερωτόλογα! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά, πότε μία νέα γνωριμία, έχει μέλλον και έτσι κάνεις τις επιλογές που πρέπει! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο άτομο, μπορείς να αναμένεις ένα… πονηρό μήνυμα σήμερα!

Σχετικά άρθρα