Κρήτη: Ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Αλ. Τσίπρα

Στη ζεστή υποδοχή του κάθε φορά που βρίσκεται στην Κρήτη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Χουδέτσι.

«Σε αυτόν εδώ τον τόπο γεννήθηκαν μεγάλοι αγώνες για την ελευθερία, τη δημοκρατία, μεγάλοι αγώνες αντίστασης απέναντι σε κάθε τυραννία. Είναι αυτός ο τόπος που σε γεμίζει με ενέργεια, ορμή, αποφασιστικότητα».

Γιατί επέλεξε την Κρήτη;

Και συνέχισε: «Δεν είναι τυχαίο που πριν από μια δύσκολη μάχη διάλεξα την Κρήτη για τρεις μέρες ανάπαυλας, αλλά δεν είναι απλή ανάπαυλα για όσους δεν καταλαβαίνουν. Εδώ γεμίζουν οι μπαταρίες με ενέργεια».

Σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία, «θέλει να δώσει τη μάχη σε αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές και για να πάει ο τόπος μπροστά αλλά και για να δώσουμε από καλύτερες θέσεις τη μάχη στην Ευρώπη συνολικά».

https://www.instagram.com/p/Bw-hmwAB8b9/

«Καταφέραμε να ξαναγίνει η Ελλάδα συνώνυμο της ανθρωπιάς»

Kαι δεν παρέλειψε να τονίσει το εξής: «Καταφέραμε να ξαναγίνει η Ελλάδα συνώνυμο της ανάκαμψης, της δημοκρατίας, της ανθρωπιάς αλλά και συνώνυμο της προοδευτικής πρότασης για την επόμενη μέρα της Ευρώπης».

«Όσο θα ζυγώνουν οι ώρες προς την εκλογική αναμέτρηση να ξέρετε ότι θα είναι πολλά εκείνα τα θεριά που θα θελήσουν αυτές τις ψυχές να τις αλλοιώσουν».

«Όπλο… μας η δουλειά μας»

«Eμείς αν έχουμε ένα όπλο, αυτό είναι τα επιχειρήματα μας, η δουλειά μας, η προσπάθεια μας και το ότι μπορούμε να μιλάμε στις ψυχές των ανθρώπων, με τις ιδέες, τις απόψεις και το έργο μας».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατέληξε πως αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τούτο τον τόπο όρθιο «περνώντας από τις Συμπληγάδες».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρήτη: Θερμή η υποδοχή στον Αλ. Τσίπρα – Ποιο… στοίχημα έβαλε και κέρδισε;

Αλέξης Τσίπρας: «Μήνυμα ελπίδας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία»

Σχετικά άρθρα