Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας κατά του 54χρονου: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ξέσπασμα του πατέρα της 8χρονης Αλεξίας που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, προκάλεσε η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 54χρονος που ευθύνεται για το σοβαρό τραυματισμό της κόρης του.

«Απαράδεκτη απόφαση. Ντρέπομαι. Δεν με έχει πάρει ούτε τηλέφωνο. Το παιδί θα γίνει καλά. Πιστεύουμε στο Θεό, είναι στα χέρια του», είπε, σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, νωρίτερα μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πατέρας της 8χρονης, αναφερόμενος στον 54χρονο είχε πει:

«Είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε. Έβαλε να κρύψουν το πιστόλι».

Την ίδια ώρα το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο για πέμπτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείαςτου Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει σε βαθιά καταστολή.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του πατέρα:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 54χρονος, ο οποίος ανήμερα το Πάσχα πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές Θήβας.

Στον 54χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα αλλά και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στην πολύωρη απολογία του, ο άνδρας είπε πολλάκις πως δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο παιδί. Ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη στην ανακρίτρια για τις επόμενες κινήσεις του, λέγοντας πως είχε «οδηγό» τον πανικό που τον κυρίευσε όταν έμαθε για τον τραυματισμό της Αλεξίας.

«Είμαι συντετριμμένος, το μόνο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά η μικρή Αλεξία. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι από αυτό τον πυροβολισμό θα μπορούσε να προκληθεί τέτοιο ατύχημα. Ποτέ δεν έκρυψα το όπλο. Εγώ ο ίδιος υπέδειξα στους αστυνομικούς που βρίσκεται το όπλο», είπε στην απολογία του ο 54χρονος.

«Το όπλο μου ήταν πάντα στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Όταν μου είπε η αστυνομία ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει γίνει το ατύχημα αυτό από ένα περίστροφο, αμέσως τους είπα: ελάτε μαζί μου, να σας οδηγήσω στο όπλο. Κάθε χρόνο το έχουμε σαν έθιμο στα χωριά αυτά να πυροβολούμε στον αλέρα και δε μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα γίνειο αυτό το κακό. Η βολή πίστευα ότι θα παέι στα χωράφια που χωρίζουν τα δυο χωριά», κατέθεσε.

«Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο», λέει ο πατέρας

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος αμέσως μετά από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού μετέφερε το όπλο του στην Αθήνα και το έκρυψε στο λεβητοστάσιο του σπιτιού του.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Προσήχθη 54χρονος για τον τραυματισμό 8χρονης από «αδέσποτη» σφαίρα

Σχετικά άρθρα