Ξανά έγκυος η Μπλέικ Λάιβλι – Πότε αναμένεται να γεννήσει;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Gossip Girl», Μπλέικ Λάιβλι, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Pokémon: Detective Pikachu» το βράδυ της Πέμπτης (5/3).

Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της Ράιαν Ρέινολντς, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο φόρεμα με χάντρες από την φθινοπωρινή κολεξιόν 2019 του οίκου Rebecca και μια κίτρινη ζώνη πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της. Σχετικά με την τρίτη της εγκυμοσύνη, η Μπλέικ Λάιβλι δεν έκανε καμία δήλωση, ούτε και κάποιος εκπρόσωπός της.

Θυμίζουμε πως ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έχουν άλλες δύο κόρες, την 2χρονη Ινέζ και την 4χρονη Τζέιμς. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012, μετά την γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Green Lantern» το 2011.

«Η Blake και εγώ δεν κάνουμε ταυτόχρονα ταινίες. Αν πρόκειται να γυρίσει μια ταινία στην Ταυλάνδη και εγώ μια ταινία στο Βανκούβερ δεν θα μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλο. Συνεργαζόμαστε ως ομάδα και αυτό μας έχει διευκολύνει αρκετά!», είχε αναφέρει ο Ράιαν σε μία από τις συνεντεύξεις του.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χωρίζουν Μπλέικ Λάιβλι – Ράιν Ρέινολντς

Σχετικά άρθρα