Γιατί έκανε unfollow ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Σάκη Τανιμανίδη;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη στον πρώτο κύκλο του Survivor όπου μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια αρκετά καλή σχέση. Μάλιστα πολλοί θεωρούσαν πως οι δυο άντρες έχουν γίνει και δυο καλοί φίλοι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι και ένας από τους καλεσμένους στον γάμο του παρουσιαστή.

Ωστόσο αυτή η φιλία μάλλον δεν υφίσταται πλέον. Το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έγινε γνωστό πως ο Ντάνος, έχει σταματήσει να ακολουθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το instagram

H παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού που δεν γνώριζε την είδηση, σχολίασε: «Αυτό δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί».

Ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχει ζήσει από κοντά τους δυο άντρες σχολίασε με την σειρά της: «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ντάνος και άλλοι παίκτες ριάλιτι… συνομιλούν σήμερα με καθηγητές του Παντείου!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Βούλιαξε» το αμφιθέατρο του Παντείου στην ομιλία του

Σάκης Τανιμανίδης: Το Yolo αγόρι από τη Θεσσαλονίκη με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, οι σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, το «Survivor» και η …«Μπόμπα» που έσκασε στη ζωή του

 

Σχετικά άρθρα