Χάρι – Μέγκαν: Τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του παιδιού που… περιμένουν

Το πρώτο τους παιδί είναι έτοιμοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι και αυτή η γέννα που καθυστέρησε έχει φέρει πονοκέφαλο στους Βρετανούς.

Ο Τύπος καθημερινά οργιάζει και όλοι ανυπομονούν για τον ερχομό του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Πλήθος δημοσιογράφοι, θιασώτες του ζευγαριού και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής περιμένουν υπομονετικά στον δρόμο, έξω από το Φρογκμόρ Κότατζ, μιας και από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της γέννας της δούκισσας του Σάσεξ.

Οι φήμες πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό φούντωσαν όταν ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει κατά μία ημέρα το προγραμματισμένο του ταξίδι στην Ολλανδία. Ο κόσμος εκτός από την ώρα της γέννας βάζει στοιχήματα και για το φύλο και το όνομα του μωρού.

Tα στοιχήματα για το φύλ0 και το όνομα του μωρού

Η βρετανική εφημερίδα Express, ανέφερε πως υπάρχουν τρία επικρατέστερα ανδρικά ονόματα: «Πρίγκιπας Αρθουρ», «Πρίγκιπας Τζέιμς» και «Πρίγκιπας Αλεξάντερ». Ωστόσο, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το «υψηλό» μωρό θα είναι κοριτσάκι.

Η τελευταία ένδειξη, που δείχνει ακόμη ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί, ήταν μια Bentley. Ο οδηγός Tamoor Ali, που είδε και κατέγραψε το όχημα συνοδείας, υποστήριξε πως μέσα σε αυτό υπήρχε κάτι «ροζ». «Είδαμε ένα όχημα που είχε ροζ αξεσουάρ στο πίσω μέρος του παρμπρίζ να περνάει, πήγαινε πολύ αργά», είπε.

Αρχικά, οι φήμες ήθελαν στο αυτοκίνητο να βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι γυρνούσαν από το μαιευτήριο. Ωστόσο, το Παλάτι δήλωσε πως το αυτοκίνητο ήταν για τη μεταφορά της βασίλισσας Ελισάβετ στην εκκλησία.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ετοιμόγεννη η Μέγκαν Μαρκλ – Ακύρωσε ταξίδι ο Χάρι

Μέγκαν – Χάρι: «Βροχή» τα στοιχήματα για το όνομα του πριγκιπικού μωρού

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Μετακομίζουν στην Αφρική;

 

Σχετικά άρθρα