Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 6/5

Δευτέρα σήμερα, νέα βδομάδα και νέα ξεκινήματα και αυτό φαίνεται από τα αισθηματικά των ζωδίων! Για τα περισσότερα υπάρχει μια ανανέωση και μια καινούρια αρχή που φαίνεται μέσα από τις σχέσεις τους! Κάποιο ζώδιο πρέπει να προετοιμαστεί για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν είχε καταλάβει ότι ενδιαφέρεται! Από την άλλη κάποιο πετυχαίνει βελτίωση με την σχέση του και συναισθηματική ανανέωση! Σήμερα αναμένονται νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο, αποτελεσματικό φλερτ για αρκετούς φίλους του ζωδιακού ενώ κάποιοι θα έχουν ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να συζητήσεις ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, έχοντας σίγουρη επιτυχία! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα και μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ, αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών! Η επικοινωνία, είναι το κλειδί στον έρωτα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου και συναισθηματική ανανέωση! Απέφυγε όσο μπορείς όμως, κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι μάλλον απογοητευτικές, αφού θα πιστέψεις και πάλι στους λάθος ανθρώπους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, με μία νέα γνωριμία ή ίσως ακόμα και μία φιλία, μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μετά από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο, αποτελεσματικό φλερτ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος η λάμψη και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανέωση και τύχη χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και με συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά και παροντικά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα αρχή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να οδηγηθεί σε μία όμορφη συναισθηματική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συναισθηματική, αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, μπορείς να τον πείσεις για τα πάντα, χωρίς όμως να γίνεις καταπιεστικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι και ομορφαίνεις, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα και ηρεμία στον δεσμό σου με τον σύντροφο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, κακόμαθε χωρίς δεύτερη σκέψη με περιποιήσεις και φροντίδα τον σύντροφο! Μία απόλυτα συναισθηματική και ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία και ισορροπία για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Μάλιστα, ένας έρωτας πιθανόν να έρθει από το επαγγελματικό περιβάλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη τροχιά! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις και είναι όλα τα φώτα πάνω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και πιθανόν να πετύχεις επανασύνδεση, αν φερθείς έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστέψου την διαίσθηση σου, αφού είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση, μαντεύοντας τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται πολύ και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς και είναι καλό για την πορεία της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και την έναρξη μίας νέας σχέσης!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα